Formål

Snart kan du læse mere om vores formål.

Formål

Interesseret? 

Bliv elev

Dagrofa Stills 24

Om Meny

MENY er Danmarks madmarked. Sortimentet af fødevarer er et af landets største. MENY er en blanding af det, som kunderne efterspørger mest, til priser der er til at betale – og så alt det, der sætter kulør på tilværelsen. Med andre ord: Du finder det hele i MENY.

I MENY er vi stolte af at være købmænd, og i hver butik er det vores moderne købmænd, der sammen med MADarbejderne er med til at tilpasse butikkens indretning og sortiment til netop dét, som lokalområdet efterspørger. Det betyder også, at det er muligt at prøve nye idéer af, og at alle MADarbejdere har stor mulighed for at få indflydelse i butikken – også her gør DU forskellen.

DAGROFA 00564 (1)

 Om SPAR

SPAR er det lokale samlingssted i en travl hverdag og i den stille weekend, hvor du har tid til at sludre. Butikken og købmanden værner om det lokale, både socialt og praktisk.

Derfor holder hver købmand torvedage og andre arrangementer for byen, bakker op med lokale sponsorater og samarbejder med Ren Natur, som bidrager til et mere rent lokalmiljø.
Med andre ord mener vi, at der er behov for nogen, der støtter op om de små samfund. Om de gamle dyder. Om de nære værdier. Nogen, du er på fornavn med. En SPAR købmand er lige præcis dét samlingspunkt, for SPARs købmænd er selv en del af lokalsamfundet.