BLIV SALGS­-
ASSISTENT­ELEV

BLIV SALGSASSISTENTELEV I MENY

Som elev i MENY er du med til at gøre en forskel. Vi sætter en ære i alt, hvad vi laver – og kunderne skal mærke, at der er en oplevelse til forskel, når de handler i MENY. Kan du skabe en god #kundeoplevelse, og er du klar på at få en stærk uddannelse i købmandsskab?

du gør forskellen

Du bliver tilknyttet en eller flere afdelinger i din butik, hvor du bliver oplært i alle købmandsfagets elementer herunder kundebetjening, varebestilling, vareeksponering, salgsaktiviteter som smagedage og markedsdage og altid med øje for skift i sæsoner og den lokale efterspørgsel i netop din butik.
Du arbejder tæt på afdelingschefen, butikschefen og købmanden og er derfor med til at sætte sortimentet i din afdeling. Og har du gode idéer, der kan give kunderne endnu bedre madoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er derfor ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp, vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

BLIV SALGSASSISTENTELEV I SPAR OG MIN KØBMAND

Som salgsassistentelev i SPAR og Min Købmand bliver du en del af familien. Vi står sammen om det lokale og vi står sammen om vores butik. Vi tror på de nære værdier, og vi interesserer os for vores kunder, som er vores naboer i nærområdet.

Har du lyst til at være på fornavn med dine naboer, vise engagement og yde service over gennemsnittet, så er det netop DIG, vi søger til at være en del af vores familie.

DET ER COOL AT VÆRE KØBMAND

Når man er den lokale købmand, skal man være en blanding mellem spåkone og tankelæser.
Vi skal nemlig vide, hvad vores naboer forventer at finde på hylderne, så de ikke skal køre langt for at handle. Vi er på fornavn med vores kunder og har altid tid til en snak. Det synes vi, er ret cool.

Som #cool købmand skal vi have fokus på at få mest muligt ud af pladsen i butikken, købe fornuftigt ind og give naboerne de bedste tilbud. Vi ved, at personlig og nærværende kundeservice gør forskellen, og vi er ikke bange for at yde den ekstra service, som giver vores naboer en særlig god dag.

EN UDDANNELSE DER GØR EN FORSKEL

Uddannelsestiden er 2 år, hvor din uddannelse først og fremmest foregår via den daglige oplæring i butikken. Sammen med de øvrige elever i Dagrofa-koncernens kæder skal du 9 gange på skoleophold på Business College Syd (Mommark) på Sydals. Her bor du på hotel sammen med de øvrige elever og får et stærkt fællesskab på tværs af butikker, kæder og landsdele.

Udover den obligatoriske undervisning på salgsassistent-uddannelsen, har vi krydret uddannelsen med masser af besøg fra konsulenter fra Dagrofa og kæderne, så du får konkret viden, som du kan tage med hjem og bruge i din butik.

I Dagrofa tror vi på, at vores elever skal have mulighed for at vise deres talent. Derfor er det obligatorisk for alle elever at kombinere elevuddannelsen med fag på akademiniveau indenfor enten ledelse, salg eller konceptstyring. Du får altså både en elevuddannelse samt det første fag af en videregående akademiuddannelse (10 ECTS point) i ét – og bare rolig, du får tid til det undervejs.

EFTERFØLGENDE KARRIEREMULIGHEDER

I vores mere end 500 butikker har vi brug for mange dygtige medarbejdere, og viser du os dit talent og engagement, så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som salgsassistent, salgsleder, afdelingschef, souschef, butikschef, købmand eller i baglandet inden for salg, kundeservice eller HR. Mulighederne er mange, og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

ADGANGSKRAV

For at komme i betragtning til en elevplads i Dagrofa skal du have gennemført en HG2, GF2 (EUD), HHX eller en HTX/HF/STX suppleret med et 5-ugers suppleringsforløb fra handelsskolen.

MØD FREDERIK, SALGSASSISTENTELEV I MENY

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Dét at drive en dagligvareforretning er en kompleks mekanisme. Nogle folk tror, at det bare handler om at sidde ved kassen og fylde varer op – and that’s it! Men det er meget mere end dét. Vi lægger både kortsigtede og langsigtede strategier; vi er en virksomhed, der konkurrerer om kundernes tilfredshed inden for mange forskellige parametre – og her skal vi være de bedste. Det er dér, der driver mig!

MØD ULLA, SALGSASSISTENTELEV I SPAR

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige for mig, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor det relationelle er i fokus. Vi er én af de lokale – og alt hvad det indebærer; så som støtte lokale initiativer, være på fornavn med vores kunder og tage sig tiden til at tale med dem, er lige mig. I butikken er der også frihed til at prøve nye ting af, og det er bare mega fedt!