BLIV
GOURMET[-]DELIKATESSE[-]ELEV

Som delikatesseelev i MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet, som hver dag er med til at sikre, at vores butikker står skarpt og stråler af dét, som er vigtigst i vores koncept – nemlig passionen for mad.

Se ledige stillinger

Bliv gourmetdelikatesseelev

I delikatesseafdelingen er vi stolte over vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende opskrifter på salater, pålægsanretninger og convenience-retter.

Som delikatesseelev i MENY skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Udover at lære om opskæring og forarbejdning af kød, kommer du til at arbejde med tilberedning kød og andre ingredienser, så de er lige til at komme på brødet eller i munden. Du fremstiller koge- og stegeretter samt pålægssalater og andre former for salater til salg i butikken. Et vigtigt aspekt for delikatesseelever er tilberedning af smørebrød og platter eller hele buffetanretninger.

Her lægges der ikke kun vægt på, at smagen og kvaliteten er i orden – maden skal også præsentere sig på en indbydende og appetitvækkende måde. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Eftersom du arbejder tæt på slagtermesteren og delikatesselederen, er du med til at sætte sortimentet i disken, og har du gode idéer til at give kunderne endnu bedre gourmetoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er afdelingens ansigt udadtil, og du er derfor ikke bange for med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

 

Ansøg nu

En uddannelse der gør forskellen

En delikatesseuddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Udover grundlæggende gourmetslagter- og delikatesseuddannelse får du også indgående viden inden for ost og fisk, da disse er vigtige elementer i vores koncept. Du bliver uddannet i købmandsskab, så du også har fokus på udregning af priser, avancer og på, at der tjenes penge på bundlinjen.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, og skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.

Efterfølgende karrieremuligheder
I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som delikatesseassistent, delikatesseleder, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber. Mulighederne er mange og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Danmarks prisvindende fødevaremarked

MENY er Danmarks fødevaremarked. Her er ambitionerne høje, råvarerne friske, og MADarbejderne fulde af passion for god mad. Vi serverer hver dag kvalitet og inspiration til vores kunder, og vi er særligt stolte af vores store udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse, ost, frugt & grønt og vin.

 

Læs om MENY

Sammenhold sammenhold og sammenhold😚😚😚 I den butik jeg arbejder er vi nærmest en stor familie, vi kan snakke om alt! Det er netop derfor jeg hver eneste dag glæder mig til at gå på arbejde. 😋😋 I fredags var det en rigtig stor dag ved os, vi besluttede derfor at os der havde lyst skulle mødes i vores kantine når vi havde fri, så vi lige kunne få pustet ud og få sludret lidt ekstra, inden vi skulle hjem på weekend!😄😄 //Peter, Meny Bogense
🎥🎥🎥Filmstjerne for en dag🎥🎥🎥 Jeg var i dag sammen med 3 andre elever fra forskellige Meny Butikker. Vi var på besøg i en Meny i Aalborg og på skolehjemme i Randers. VI havde fået lov til at være i en lille film, som viser lidt om hvordan det er at være elev i Meny, og hvor fedt vi bare har det! 😎😎 I får lov til at komme lidt bag kulisserne her! -Peter, Elev Meny Bogense🙃🙃
Så er jeg på vej hjem fra en spændende dag i Kolding, hvor Steffen og jeg har været på udvælgelsesbootcamp i forbindelse med kvalifikationen til DM i Skills for detailelever. Det har været sjovt at deltage og blive bedømt hele dagen🧐👍🏼👎🏼 Så venter vi blot på, at få svar på, om vi er gået videre🌼 //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
🥣 Udstillinger der passer til årstiden 🍰 Noget af det jeg synes er sjovt, ved at være i butik, er at lave udstillinger på vores endegavle - Her kan man udfordre sig selv og tænke kreativt, for at sætte varer der passer sammen, og på den måde inspirere kunden til at købe mere😄 Vores endegavle er altid sæsonaktuelle, og lige nu har vi blandt andet en gavl med supper, da vi går imod de koldere tider ☃️ - og en gavl med bageartikler, som passer med at det er skolernes efterårsferie, og der skal hygges med børnene i køkkenet 🥧😜 // Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum ✌🏼

Dagrofaelev

HVAD ER DET FEDESTE VED AT VÆRE SALGSELEV? I Dagrofa Logistik kommer man vidt omkring som elev. Der er ikke to dage, som er ens - men en ting er sikkert: der er altid noget at gå igang med! 🎯 Det absolut fedeste ved at være salgselev er at have glade og tilfredse kunder. En af de måder som vi viser at vi sætter pris på dem er ved at sende dem en tidlig julegave 🎅🏼 Jeg har i sidste uge pakket disse små julegaver til vores eksterne kunder. En lidt mere anderledes, men sjov opgave 🎁
DE KOMMER FRA KÆDERNE MENY, SPAR OG MIN KØBMAND, DE ER FREMTIDENS MEDARBEJDERE I DETAILBRANCHEN OG DET SKAL VI VÆRE GLADE FOR! 🔝👌🏆 Eksamensugen er nu veloverstået for 23 af vores salgsassistentelever i Dagrofa. 23 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket. De har nemlig præsteret et gennemsnit på 8,1 i fagprøven 🏅🔥🤗 De kom som salgsassistentelever, nu er de salgsassistenter og snart har de alle muligheder foran sig 😎🤙 I ønskes et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
🎉 Fredagsbar efter skoleophold 😍 Selvom vi kun er på skole 1 uge ad gangen, er vi blevet virkelig gode venner, og bruger gerne ekstra tid sammen efter skoleopholdet er slut 😄 I dag er vi ude og få en fredagsøl på den lokale bodega tæt på skoleopholdet - og så glæder vi os til vi skal afsted igen i uge 48! 💪🏻 😎😎 // Peter, Meny Bogense // Julie, MENY Rødovre Centrum // Steffen, Meny Fabrikvej
Skoleophold er altid sjovt! Jeg er i denne uge på skolemodul 5. Her skal vi lave en spændende case omkring den butik vi kommer fra. 😎😎😎 Skoleophold er altid sjovt, fordi vi både kan have det sjovt sammen, men vi samtidig også kan være seriøse sammen, da alle interessere sig for det de laver.⚡️✌🏻😏 -Peter, elev ved Meny Bogense 😉
I går holdte min chef og jeg ungarbejdermøde for unge u/18 år. Jeg havde forberedt hjemmefra, at jeg skulle snakke kasserutiner med de unge. Derudover fortalte jeg lidt om, hvordan vi opbygger endegavle og hvilke varer, jeg vælger der skal fremhæves. Til sidst viste jeg hvordan, vi gerne vil de trimmer, så butikken står helt skarp til næste dag. //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
Fed fredag i Meny Fabrikvej Viborg
VIL DU BO PÅ ET SKOLEHJEM ELLER PÅ ET ELEVHOTEL? 👌🔝 I Dagrofa er alle vores salgsassistentelever tilknyttet Tradium Retail Management i Randers. I dag kunne vi fejre indvielsen af det nye ELEVHOTEL, som fremadrettet vil danne de optimale rammer for vores elevers trivsel, læring og udvikling 😎 🤗
Jeg har i dag vært på frugt og grønt kursus, en spændene og meget anderledes dag. Vi har lært en masse omkring sammensætning af varer i både mad samt til udstillinger og butikken og hvordan vi kan udstille dem. Jeg fik en lille snak med Martin fra Meny Grenå omkring kurset hvilket du kan se i videoen i kommentarfeltet 😄😎👍🏻 /Steffen Meny Fabrikvej Viborg
🏃🏽‍♀️Altid masser af fart på 💪🏼 Som elev i Meny har jeg aldrig svært ved at nå de anbefalede 10.000 skridt om dagen - i hvertfald ikke de dage jeg er på arbejde 😜 I går nåede jeg næsten 22.000 skridt efter en dag med 8 timers arbejde. ✌🏼 Hvis du tror, at et arbejde i et supermarked er ren afslapning ved et kasseapparat så tro om igen, for her er der altid fart på fødderne! 😄🏃🏽‍♀️ /Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum
Hvad er det bedste ved at være salgselev? Det absolut fedeste ved at være elev i Dagrofa Logistik er fællesskabet og det sociale. Der er overskud til at snakke alt fra arbejde til hvordan Landsholdet har spillet. For mig betyder det rigtigt meget at få netværket i dagligdagen og at man har et smil på læben hele dagen. Det bliver bare endnu lettere med nogle fantastiske kollegaer 👌🏼 Jeg har det seneste stykke tid siddet sammen med disse fantastiske mennesker i kundeservice, hvor jeg har glædet mig hver dag til at komme på arbejde 🙌🏼😎 /Mathias

#Dagrofaelev

Vi har i min butik valgt at udvikle lidt på hvad vi kan tilbyde. Vi har derfor valgt at skabe mere kontakt til kunderne så vi ikke står og gemmer os i mørket 😊 /Christian Hartmeyer, Spar Sdr. Nærå
Sommeren er snart forbi og det betyder en ting, rengøring og oprydning. 💎💎💎 Vi er en rigtig kystbutik, så når der er sommer og sol i Danmark kan vi rigtig mærke det, da der kommer rigtig mange turister og handler ved os. Derfor er det heller ikke altid at vores lager er det sted i butikken som vi har mest fokus på i de travle måneder, da alle varerne kommer ind i butikken så hurtigt. ☀️☀️ Derfor kan vi nu når mange af turisterne er rejst hjem begynde på noget ekstra oprydning, så vi igen kan komme rundt. Derudover, så er det bare dejligt at gøre rent en gang i mellem, så føler man virkelig man har gjort en god indsats! 💪🏻💪🏻 //Peter, salgsassistentelev, Meny Bogense
Så blev det weekend og jeg nærmer mig langsomt mit 4. skoleophold i uge 36📓📖 Weekenden bliver brugt på skoleopgave, som skal forberedes til næste modul♠️ //Sara, elev i Go’Mad SPAR Thisted