BLIV
GOURMET[-]DELIKATESSE[-]ELEV

Som delikatesseelev i MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet, som hver dag er med til at sikre, at vores butikker står skarpt og stråler af dét, som er vigtigst i vores koncept – nemlig passionen for mad.

Se ledige stillinger

Se filmen

Bliv gourmetdelikatesseelev

I delikatesseafdelingen er vi stolte over vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende opskrifter på salater, pålægsanretninger og convenience-retter.

Som delikatesseelev i MENY skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Udover at lære om opskæring og forarbejdning af kød, kommer du til at arbejde med tilberedning kød og andre ingredienser, så de er lige til at komme på brødet eller i munden. Du fremstiller koge- og stegeretter samt pålægssalater og andre former for salater til salg i butikken. Et vigtigt aspekt for delikatesseelever er tilberedning af smørebrød og platter eller hele buffetanretninger.

Her lægges der ikke kun vægt på, at smagen og kvaliteten er i orden – maden skal også præsentere sig på en indbydende og appetitvækkende måde. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Eftersom du arbejder tæt på slagtermesteren og delikatesselederen, er du med til at sætte sortimentet i disken, og har du gode idéer til at give kunderne endnu bedre gourmetoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er afdelingens ansigt udadtil, og du er derfor ikke bange for med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

 

Ansøg nu

En uddannelse der gør forskellen

En delikatesseuddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Udover grundlæggende gourmetslagter- og delikatesseuddannelse får du også indgående viden inden for ost og fisk, da disse er vigtige elementer i vores koncept. Du bliver uddannet i købmandsskab, så du også har fokus på udregning af priser, avancer og på, at der tjenes penge på bundlinjen.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, og skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.

Efterfølgende karrieremuligheder
I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som delikatesseassistent, delikatesseleder, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber. Mulighederne er mange og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Danmarks prisvindende fødevaremarked

MENY er Danmarks fødevaremarked. Her er ambitionerne høje, råvarerne friske, og MADarbejderne fulde af passion for god mad. Vi serverer hver dag kvalitet og inspiration til vores kunder, og vi er særligt stolte af vores store udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse, ost, frugt & grønt og vin.

 

Læs om MENY

Hali-halløj med jer! 😉 Sådan startede jeg mit første opslag d. 1 maj 2018. Der havde jeg været elev i Meny Bogense i næsten 1 år.😀😀 Nu er der gået over et år mere og jeg er færdig med min uddannelse (for nu) - Jeg har været så heldig at jeg har fået lov at blive i Meny Bogense, hvor jeg også er tiltrådt som souschef. 😉😉 I mit første opslag på siden her skrev jeg om at jeg drømte om at få min egen butik, den drøm den har jeg endnu, jeg er derfor rigtig glad for at jeg har fået den mulighed jeg har, da det er et stort skidt på vejen mod min egen butik! 😀 Peter // Meny Bogense🤗
🏖 Sommer = Travlhed 🏖 🏄🏻‍♀️🏄🏼‍♂️I S-engros er travlheden godt igang, da sommeren er over os🏄🏻‍♀️🏄🏼‍♂️ 🤸🏽‍♀️Dette betyder at vi alle løber stærkere og skal dække ind for dem som har sommerferie 🤸🏽‍♀️ ☀️☀️Alt i alt er det en travl tid, men det er også her man får lov til at rykke ens egen styrker og svagheder. Og dette giver en, en masse i bagagen☀️☀️ #stærkeresammen // Christian Veng S-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen Helsingør
DAGROFAS TALENTFABRIK FORTSÆTTER🏆🇩🇰️ Eksamensugen er nu veloverstået for 26 af vores salgsassistentelever, som kommer fra kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Letkøb. 26 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket med et flot snit på 7,96🏅👌 I ønskes alle et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️

Dagrofaelev

🔴🔴Fagprøve fagprøve fagprøve🔴🔴 I dag er en af de helt store dage for mig, jeg skal nemlig til fagprøve - og selvom man ikke skulle tro det, glæder jeg mig utroligt meget!😇 Klokken 11:30 sidder jeg ved det grønne bord og skal forsvare min synopse 😅😅 Selvom det ikke altid er lige sjovt at gå til eksamen, så glæder jeg mig virkelig til denne her, for det er det jeg har kæmpet for de sidste to år😊😊 /// Peter, elev ved Meny Bogense😉😉
DE KOMMER FRA S-ENGROS, DE ER FREMTIDENS MEDARBEJDERE OG DE ER BENHÅRDE 🔝👌🏆 Eksamensugen er nu veloverstået for 8 af vores salgsassistentelever i Dagrofa. 8 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket. De har nemlig præsteret et gennemsnit på 9,6 i deres fagprøve 🏅🔥🤗 De kom som salgsassistentelever, nu er de salgsassistenter og snart har de alle muligheder foran sig 😎🤙 I ønskes et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
😯😯😯 Ansvar 😯😯😯 Louise er på skole i denne uge, så det giver en masse ansvar til mig. 😁 Blandt andet har jeg stået for lageret i denne uge, som går ud på. 💪🏻 - Tage i mod vare📦 - Stå for at butikken ser nydelig ud 😍 - Sørge for pap præsseren ikke er fuldt 📦 // Louise og Jacob - Spar Hanstholm 😀
🎊🎊Fagprøve 🎊🎊 10 ugers skole ophold og i alt 2 års uddannelse er ved at være slut. 🎉🎉 👩‍🎓👨‍🎓I denne uge har vi været på skole, hvor hovedtemaet har været fagprøveskrivning. Vores fagprøveprojekt er afleveret og nu venter eksamen i slutningen af maj 👨‍🎓👩‍🎓 #stærkeresammen /// Christian Veng s-engros Aabenraa /// Caroline Kristiansen s-engros Helsingør
FORANDRING Der er sket meget siden sidste opslag fra mig. Når man brænder for sit fag, så kan man nå langt og jeg har for nyligt taget et stort spring🌸 Jeg har siden 1. april været butikschef i en ny SPAR, som mine købmænd har opkøbt♠️ At få sådan en chance er jeg dem dybt taknemmeligt for, især fordi jeg endnu ikke er udlært💪🏼 I dag får I kun et billede udefra, da vi er i fuld gang med at lave om♠️ Fremtiden bringer mange udfordringer med sig, men jeg glæder mig til at komme i gang☀️ //Sara, butikschef (og elev) i SPAR Tilsted;)
🇬🇧🇬🇧FERIE MED INSPIRATION🇬🇧🇬🇧 Så har jeg været en tur i Storbritannien med min familie👨‍👩‍👧‍👦🇬🇧 Vi valgte at tage på køre ferie, så vi kunne se de mindre turistede områder 🚗🚗🚗 Vi kom derfor også ud til de lokale dagligvare butikker🏘🛒 Da jeg kommer fra en SPAR familie og har stor interesse for min uddannelse og arbejde, kan man ikke undlade at skulle ind og se i Storbritanniens SPAR butikker📸♠️🇩🇰🇬🇧 Her fik jeg rig mulighed for at finde inspiration til vores butikker og hvordan vi kan øge butikkernes service niveau🛒🥇💡 // Laura, Trainee i SPAR Starup
💪🏻💪🏻💪🏻 Ansvar 💪🏻💪🏻💪🏻 Louise og jeg har været så heldige, at få ansvaret for at promovere vores butik. 😍 Vi står for at lave opslag i løbet af ugen, via vores Facebook side med nyheder og tilbud. 😎 //Louise og Jacob - Spar Hanstholm 😀
🎉👨🏼‍🎓2 års uddannelse lakker mod enden👩🏼‍🎓🎉 Caroline og jeg har haft vores sidste skoleophold. Opholdet bestod i at passe 2 butikker, og konkurrere indbyrdes om at blive bedst. 💪🏽💪🏽 Opholdet og de 2 år blev afsluttet fredag aften, hvor hele holdet + lærer, var en tur på restaurant flammen. Efter flammen gik turen mod diverse barer i Randers natteliv. 🥂🍻🍾🍖🍗🥩 #stærkeresammen // Caroline Kristiansen S-engros Helsingør // Christian Veng S-engros Aabenraa
SÅ VI TILBAGE 🎓 Kig forbi i hal 3 og få en snak omkring DIN fremtid! Rygtet siger, vi har en del godter og gaver med i dag 😉😉🎁🎁 Vi ses!

#Dagrofaelev

🍎🍎Skole- skole- skole🍎🍎 I denne uge er jeg i skole. Vi havde besøg af Tina fra Dagrofa, som holdte et fordrage om vores private label og om, hvordan vi kunne gøre dem mere synlige ude i vores butikker. Så fortalte hun også lidt om, hvor de skaber deres private label varer. Og til om sidst om, hvordan de skaber nye og hvad for en proces de er igennem. // Frederik, elev Meny skalborg bakke
KOM OG FÅ EN SNAK OM FREMTIDEN Vores to dygtige og friske gourmetslagterelever står klar til at svare på alle jeres spørgsmål. Find dem inde i Hal 1 - DM I SKILLS 2019 NÆSTVED ARENA Vi ses ✌🏼✌🏼
Kom og mød Anne fra Meny Haderslev konkurrere i konkurrencen ‘jokeren’. Vi er mindst lige så spændte på at se, hvilken udfordring Anne skal op i. Kom forbi og hep med i Arena Næstved 🤞🏼💪🏼
⚔️ APPELSIN EKSPRESSEN ⚔️ GÆT HVOR MANGE APPELSINER DER ER I VOGNEN - SKRIV DIT BUD I KOMMENTARFELTET 👇🏼👇🏼👇🏼 Vi trækker en vinder kl. 17:00 fredag d. 5/4. Like gerne vores facebook side. Kom forbi vores stand og få et hint til hvor mange vi har i vognen 😉 ANTALLET ER IKKE DET SAMME SOM I GÅR! OP, NED - HVEM VED? 🤔🤔 VI SES