BLIV
GOURMET[-]DELIKATESSE[-]ELEV

Som delikatesseelev i MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet, som hver dag er med til at sikre, at vores butikker står skarpt og stråler af dét, som er vigtigst i vores koncept – nemlig passionen for mad.

Se ledige stillinger

Se filmen

Bliv gourmetdelikatesseelev

I delikatesseafdelingen er vi stolte over vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende opskrifter på salater, pålægsanretninger og convenience-retter.

Som delikatesseelev i MENY skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Udover at lære om opskæring og forarbejdning af kød, kommer du til at arbejde med tilberedning kød og andre ingredienser, så de er lige til at komme på brødet eller i munden. Du fremstiller koge- og stegeretter samt pålægssalater og andre former for salater til salg i butikken. Et vigtigt aspekt for delikatesseelever er tilberedning af smørebrød og platter eller hele buffetanretninger.

Her lægges der ikke kun vægt på, at smagen og kvaliteten er i orden – maden skal også præsentere sig på en indbydende og appetitvækkende måde. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Eftersom du arbejder tæt på slagtermesteren og delikatesselederen, er du med til at sætte sortimentet i disken, og har du gode idéer til at give kunderne endnu bedre gourmetoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er afdelingens ansigt udadtil, og du er derfor ikke bange for med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

 

Ansøg nu

En uddannelse der gør forskellen

En delikatesseuddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Udover grundlæggende gourmetslagter- og delikatesseuddannelse får du også indgående viden inden for ost og fisk, da disse er vigtige elementer i vores koncept. Du bliver uddannet i købmandsskab, så du også har fokus på udregning af priser, avancer og på, at der tjenes penge på bundlinjen.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, og skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.

Efterfølgende karrieremuligheder
I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som delikatesseassistent, delikatesseleder, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber. Mulighederne er mange og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

 

Læs mere

Danmarks prisvindende fødevaremarked

MENY er Danmarks fødevaremarked. Her er ambitionerne høje, råvarerne friske, og MADarbejderne fulde af passion for god mad. Vi serverer hver dag kvalitet og inspiration til vores kunder, og vi er særligt stolte af vores store udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse, ost, frugt & grønt og vin.

 

Læs om MENY

📚📚Skoleophold S-engros 📚📚 Ud af din 2 årige uddannelse i S-Engros, består skole delen kun af 10 uger, fordelt på ophold af 1 uges varighed. Du lærer alt omkring koncernen, samt alt det omkringliggende 📖📖 Under skole opholdene bor man på et splinter nyt skolehjem i Randers, måltider og undervisning foregår i de tilstødende bygninger 🥕🛎🛏 // Christian Veng S-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen S-engros Helsingør
🥖MESSE I THISTED🍗 For et par uger siden afholdte Dagrofa S-Engros et arrangement i byen🏘 Her kunne vi komme og blive inspireret til nye produkter og tiltag i butikkerne♠️🥬🥯 Det var super spændende at opleve alle de virksomheder, der havde lavet en stand. Her fik vi gode snakke og masser af ideer til butikken🍪🥗 //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
Skal vi få fremtiden på plads sammen? 🤗🔝 Flere MENY, SPAR og Min Købmand butikker søger elever med start d. 1/8-2019. Skynd dig ind på www.dagrofaelev.dk og ansøg allerede i dag 🏆

Dagrofaelev

🌶🌶🌶 HOT! HOT! HOT! 🌶🌶🌶 Som elev i MENY Harlev har jeg ansvaret for det grønne område helt for mig selv i tre dage! Derfor er det tid til, at vi spicer området up! 🤩 Det er super fedt, at vi har muligheden for at prøve ting og nye ideer af ♥️ /Cecilie elev, MENY Harlev
🚨🚨🚨STORE FLYTTEDAG🚨🚨🚨 Sammen med min frugt og grønt chef har vi lavet om i frugt og grønt i dag 👨🏻‍🌾 Det er super fedt at være med til at sætte sit eget præg på en afdeling og være med til at lave noget udover det sædvanlige 👨🏻‍🌾😄😄 //Steffen Salgsassistent Meny Sct. Mathias centret Viborg.
🥇🥇 ledelsen i øjenhøjde🥇🥇 Dette er s-engros kædedirektør, han hedder Thomas. Her er en lille video som fortæller lidt om hvad han og fsd synes om eleverne i food service Danmark 🍎🍕🥗 // Christian Veng elev i s-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen elev i s-engros Helsingør
Hvorfor vælge S-Engros, som læreplads ??👩🏼‍🎓👨🏼‍🎓 En af grundene til at Caroline og jeg valgte at blive elev i S-Engros, var de gode arbejdstider. Caroline og jeg har senest fri 16:30. ⏰⏰ Med arbejdstider som vores er det nemt at strukturere hverdagen, samt få tid til venner, familie, fritidsinteresser, osv..⚽️🎾🏐 //Caroline Kristiansen Elev S-Engros Helsingør //Christian Veng Elev i S-Engros Aabenraa #stærkeresammen
🥗🥘🥗Mad! Mad! Mad! 🥗🥘🥗 Hej! Jeg er Cecilie fra MENY Harlev 😀 Og i denne uge er jeg på skolen! Som altid er super fedt! Vi har I dag kok Martin 👨‍🍳 til at undervise, om madens glæder 🥞=❤️ Ud over god undervisning, fik vi også praktisk viden ved selv at lave mad! Det var super fedt og masser af hygge! ☺️🙌 //Cecilie Meny Harlev
MANGLER DU EN ELEVPLADS I 2019? I SPAR og Min Købmand bliver du en af de lokale. Du motiveres af det lokale samfund og sætter en ære i at værne om fællesskabet i den by, du arbejder i. Du bliver en del af den lokale SPAR og Min Købmand familie og får en væsentlig rolle i at udvikle den lokale dagligvarebutik med stærke tilbud, dagligvarer og discount. Tjek www.dagrofaelev.dk ud i dag, find din drømmeuddannelse og send din ansøgning med det samme :-) Må gerne deles.
MANGLER DU EN ELEVPLADS I 2019? I Danmarks førende fødevaremarked – MENY – bliver du MADarbejder og kommer til at arbejde sammen med vores faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinspecialister og grønthandlere. I MENY elsker vi at lave mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad. Vi er stolte håndværkere, vi tænker på miljøet og vores kunders sundhed. Tjek www.dagrofaelev.dk ud i dag, find din drømmeuddannelse og send din ansøgning med det samme :-) Må gerne deles.

#Dagrofaelev

📝📝skole skole skole📝📝 I denne uge har vi haft besøg af Arla, som har været ude og præsentere nogle nye produkter, som de lancerer i løbet af 2019. De fortalte en masse om deres produktioner og hvad de gør for miljøet. Derudover fortalte de også nogle basic facts om dem selv, blandt andet hvilke lande de arbejder sammen med og hvor meget de omsætter for om året. // Frederik, elev Meny skalborg bakke
🚀🚀🚀Space Space Space🚀🚀🚀 Engang imellem er vi på vej i rummet, eller det skulle man tro, for det kan godt tage lang tid!😅 To gange om året skal der laves nyt space i butikken, vi får tilsendt planogrammer, fra Dagrofa og så er det vores opgave at tilpasse dem, så de passer til lige vores butik. 😎 Det er super fedt, fordi vi får lov til at gøre det på vores egen måde, samt at man virkelig kan gå i dybden med sin afdeling 🚀🚀 //Peter, Elev Meny Bogense 🏬🏬
📈📈STATUS 2018📈📈 Så har vi været igang med status for året 2018💵🤓 Dette er et godt afbræk fra hverdagen. Her møder alt personale op og vi får en god snak i mens vi tæller varerne op🤪 Det er en lang dag, men med godt selskab er det også en af de dage jeg nyder mest🤩🤩 // Laura, Trainee i Spar Starup
🌶🥒NYT OMRÅDE🍋🍈 I denne uge står jeg for frugt og grønt, fordi den ansvarlige holder ferie, hvilket giver mig et pust fra hverdagen🥝🥬 Det er inspirerende at komme rundt i butikken, så man lære alle områder at kende🍏🍉🍇 //Sara, salgsassistentelev i SPAR Thisted #StærkereSammen