MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

MENY Randers (Bredstrupsvej) søger en ambitiøs og målrettet salgsassistentelev med tiltrædelse d. 1/9-2018 😀👌🔊 Søg stillingen via følgende link: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2105579/162351?iso=dk
SPAR Bælum søger en salgsassistentelev, der kan tiltræde snarest muligt 🤗😉🔝 Alle interesserede kan søge stillingen her: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2105013/167595?iso=dk
🥓🤤🥓🤤🥓 Hvilken specialitet er din favorit? 🤔 Specialiteter er noget vi alle kan lide, både i Danmark men også alle andre steder i verden. Som slagterelev i Dagrofa er jeg selv med til at producere og udvikle lidt på de specialiteter man kan finde i køleboksen 😁👍 Man lærer om hele processen bag og selvfølgelig smager man det man laver 😏 // Christian, Gourmetslagterelev i Meny Bogense
MENY HERNING SØGER SALGSASSISTENTELEV MED START D. 1/8-2018 🔝🤗😎 ALLE INTERESSEREDE KAN SENDE EN ANSØGNING VIA NEDENSTÅENDE LINK: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2096507/70869?iso=dk

Dagrofaelev

MANGLER DU FORTSAT EN ELEVPLADS? 🔊👌BARE ROLIG - MENY KASTRUP KOMMER DIG TIL UNDSÆTNING 🤗🏆😎 Købmand Sebastian søger to salgsassistentelever til sin kolonialafdeling med start d. 1/8 - 2018. 😎👌 Bliv en del af holdet - og send din ansøgning via nedenstående link: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2094591/70891?iso=dk
📘En uge på skolebænken👩🏽‍💻 Som salgsassistentelev i Dagrofa bruger man 9 uger på skole på Tradium i Randers, fordelt over de to år man er elev. 👩🏽‍🎓 Denne uge var jeg afsted for fjerde gang, og som de andre gange har det været rigtig sjovt og læreligt 😄 Undervisningen er meget afvekslende, og i denne uge har vi blandt andet været på besøg i en Meny for at lave image analyse, haft masser af fokus på service og lært om private labels. 😋 I går fejrede vi overståede fremlæggelser med et slag bowling 🎳🥇Dagene er lange når man er på skole, men med gode klassekammerater og engagerede lærere flyver tiden afsted, og det er aldrig kedeligt😋 //Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum
DRØMMER DU OM AT BLIVE SALGSASSISTENTELEV I MENY, SOM ER DANMARKS FØRENDE FØDEVAREMARKED? 😎🔝 MENY Værløse kan være med til at gøre din drøm til virkelighed, da de søger en ambitiøs salgsassistentelev med start fra d. 1/8 - 2018. 👌🔊 Vil du være med på HOLDET, så send din ansøgning via følgende link: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2090435/126760?iso=dk
DE KOMMER FRA KÆDERNE SPAR OG MENY. DE ER UNGE, DE VIL FREMAD OG DE HAR NU SKABT ET GODT GRUNDLAG FOR EN LOVENDE FREMTIDIG KARRIERE. 👌🔊🔝 I DENNE UGE HAR VI HAFT 14 ELEVER TIL DEN AFSLUTTENDE FAGPRØVE, OG HER HAR DE FORMÅET AT PRÆSTERE ET SNIT PÅ 7,6.😎👏 DET ER VIRKELIG SEJT, MEN HVAD DER ER MINDST LIGE SÅ SEJT, ER, AT DE OGSÅ HAR PRÆSTERET ET FLOT RESULTAT I DERES AU-EKSAMINATION, SOM ER EN FAGRETNING, VI UDBYDER PÅ AKADEMINIVEAU I DAGROFA. 🏅 🌊 I ØNSKES ALLE ET STORT TILLYKKE🏆
Når hele byen sover, så er vi stået op i butikken! 🛌🛌 Hver dag er der flere madarbejdere i butikken som møder tidligt, dette gør de for at vi kan få fyldt vare op i butikken. 🏬🏬 Jeg selv møder tidligt mandag og torsdag, jeg møder klokken 06,00 da vi får kolonialvare hjem, og dem skulle vi gerne have delt ud i butikken inden vi åbner. 🙌🏻 Jeg har det rigtig fint med at møde klokken 06,00, da det betyder at jeg ikke møder før klokken 09,00 de andre dage hvis jeg ikke har fri. 😉 Udover kolonialvarer så bliver der også fyldt mælk, brød, grønt og slagtervare op inden vi åbner, så kunderne kan få friske og spændende vare. 🥛🥖🔪🥦 // Peter, Elev Meny Bogense
Som Gourmetslagterelev i Dagrofa får man muligheden for at lave en masse forskellige varer. 😊 Personligt syntes jeg det er fedt at lave en betjent disk med henholdsvis fisk, menuer og grillmarked 😱 det er noget der tvinger dig til at have ekspertise indenfor det du står med og det er udfordrende, når man har meget nytænkning med i opgaven 👍 Man får lov til at prøve andre specielle ting end de faste udskæringer, hvilket er meget fedt ! Man lærer meget om tilberedning og tilbehør så man er i stand til at rådgive kunderne 😁 /Christian, Gourmetslagterelev Meny Bogense
SOLEN SKINNER, HIMLEN ER BLÅ OG VI HAR LIGE HAFT 16 ELEVER, DER GERNE, DERES FAGPRØVE, VILLE BESTÅ! 🔊😊 OG DET GJORDE DE I OVERLEGEN STIL MED ET SNIT PÅ 9,6 😎👌 ALLE EKSAMINANDER FRA KÆDERNE MENY, SPAR OG MIN KØBMAND ØNSKES ENDNU ENGANG STORT TILLYKKE MED DET FLOTTE RESULTAT 🇩🇰️👏✌️

#Dagrofaelev

I dag var vi ude og overraske Josefine Drejer Andersen fra SPAR i Kristrup, som er kåret til årets EUD-elev inden for "Detail Hovedforløb" på Tradium :-) Josefine har i særdeleshed udviklet sine personlige og faglige kompetencer under sin elevuddannelse i Dagrofa, og vi er rigtig glade og stolte over, at Josefine er vinderen af denne fornemme pris :-) I kan se, hvordan vi overraskede Josefine i nedenstående video :-) MÅ GERNE DELES!
2 gange i ugen får vi blomster og det er noget jeg altid glæder mig til🌸🌼 Jeg synes det er utrolig inspirerende at gå direkte ind i blomsterparadis af en lastbil og så bare vælge alle mulige skønne blomster og planter ud🌼🌸 Jeg får et større kendskab til varerne, da jeg står med dem i hånden og kan snakke med sælgeren om de forskellige blomster. På den måde kan jeg bedst råde kunden🌹🌹 Sara, elev i SPAR Thisted
Vil du være en del af Danmarks førende fødevaremarked? 👌 MENY Rødovre søger en serviceminded salgsassistentelev, der er klar til at påbegynde sit uddannelsesforløb medio juni 🤗 Skynd dig at send din ansøgning via nedenstående link: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2075267/126712?iso=dk
Dagrofa Logistik søger en målrettet og ambitiøs eksportelev 😎👌 Søg stillingen her: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2073513/124404?iso=dk