MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

🎉👨🏼‍🎓2 års uddannelse lakker mod enden👩🏼‍🎓🎉 Caroline og jeg har haft vores sidste skoleophold. Opholdet bestod i at passe 2 butikker, og konkurrere indbyrdes om at blive bedst. 💪🏽💪🏽 Opholdet og de 2 år blev afsluttet fredag aften, hvor hele holdet + lærer, var en tur på restaurant flammen. Efter flammen gik turen mod diverse barer i Randers natteliv. 🥂🍻🍾🍖🍗🥩 #stærkeresammen // Caroline Kristiansen S-engros Helsingør // Christian Veng S-engros Aabenraa
SÅ VI TILBAGE 🎓 Kig forbi i hal 3 og få en snak omkring DIN fremtid! Rygtet siger, vi har en del godter og gaver med i dag 😉😉🎁🎁 Vi ses!
🍎🍎Skole- skole- skole🍎🍎 I denne uge er jeg i skole. Vi havde besøg af Tina fra Dagrofa, som holdte et fordrage om vores private label og om, hvordan vi kunne gøre dem mere synlige ude i vores butikker. Så fortalte hun også lidt om, hvor de skaber deres private label varer. Og til om sidst om, hvordan de skaber nye og hvad for en proces de er igennem. // Frederik, elev Meny skalborg bakke
KOM OG FÅ EN SNAK OM FREMTIDEN Vores to dygtige og friske gourmetslagterelever står klar til at svare på alle jeres spørgsmål. Find dem inde i Hal 1 - DM I SKILLS 2019 NÆSTVED ARENA Vi ses ✌🏼✌🏼

Dagrofaelev

Kom og mød Anne fra Meny Haderslev konkurrere i konkurrencen ‘jokeren’. Vi er mindst lige så spændte på at se, hvilken udfordring Anne skal op i. Kom forbi og hep med i Arena Næstved 🤞🏼💪🏼
⚔️ APPELSIN EKSPRESSEN ⚔️ GÆT HVOR MANGE APPELSINER DER ER I VOGNEN - SKRIV DIT BUD I KOMMENTARFELTET 👇🏼👇🏼👇🏼 Vi trækker en vinder kl. 17:00 fredag d. 5/4. Like gerne vores facebook side. Kom forbi vores stand og få et hint til hvor mange vi har i vognen 😉 ANTALLET ER IKKE DET SAMME SOM I GÅR! OP, NED - HVEM VED? 🤔🤔 VI SES
🏫🏫🏫Skole-Skole-Skole🏫🏫🏫 I sidste uge var jeg på modul 8, det er nok det modul jeg har glædet mig mest til under hele min skolegang. På modul 8 skal vi nemlig styre en butik. 🤗🤗 Jeg blev valgt som købmand, og jeg skulle derfor have ansvaret for at vi nåde vores målsætninger. Det er et super fedt modul, fordi vi blev udfordret på andre måder end vi normalt gør. Jeg var så heldig, at jeg kom sammen med en masse fede mennesker, så vi havde bare en kanon uge, hvor vi alle fik prøvet en masse forskellige ting 😎😎 // Peter, elev Meny Bogense 🙃🙃
🎓🎓 DM I SKILLS 2019 🎓🎓 I år har vi to seje deltagere med til DM i Skills 2019 i Næstved 💪🏼 Anne Brodersen fra MENY Haderslev konkurrerer om at blive Danmarks bedste gourmet delikatesseelev 🥩 Sara Kloster fra SPAR Thisted konkurrerer om at blive Danmarks bedste detailelev 🛒 LAD OS GIVE DEM GOD ENERGI MED I KOMMENTAREN - VI KRYDSER FINGRE 👇🏼🤞🏼
🇳🇱♠️REJSELEGAT♠️🇳🇱 I sidste uge var jeg så heldig, at modtage et rejselegat i København Jeg deltog inden jul i en konkurrence blandt landets detailelever, om at vinde et rejselegat. Jeg skulle skrive om, hvor jeg gerne ville rejse hen, hvis jeg vandt💪🏼 Som I kan se, blev jeg den heldige, så jeg har valgt at turen går til SPAR’s oprindelsesland Amsterdam✈️🇳🇱 Jeg vil gerne opleve deres version af SPAR, og se hvilke tiltag de har gjort, i håb om en masse ny inspiration, til min egen butik♠️ Her har jeg også en stor drøm om at se en af deres kæmpe blomsterauktionerj🌿🌺🌼 // Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
DE KOMMER FRA KÆDERNE MENY, SPAR OG MIN KØBMAND, DE ER FREMTIDENS MEDARBEJDERE I DETAILBRANCHEN OG DET SKAL VI VÆRE GLADE FOR! 🔝👌🏆 Eksamensugen er nu veloverstået for 7 af vores salgsassistentelever i Dagrofa. 7 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket. I ønskes et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
📚📚Skoleophold S-engros 📚📚 Ud af din 2 årige uddannelse i S-Engros, består skole delen kun af 10 uger, fordelt på ophold af 1 uges varighed. Du lærer alt omkring koncernen, samt alt det omkringliggende 📖📖 Under skole opholdene bor man på et splinter nyt skolehjem i Randers, måltider og undervisning foregår i de tilstødende bygninger 🥕🛎🛏 // Christian Veng S-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen S-engros Helsingør
🥖MESSE I THISTED🍗 For et par uger siden afholdte Dagrofa S-Engros et arrangement i byen🏘 Her kunne vi komme og blive inspireret til nye produkter og tiltag i butikkerne♠️🥬🥯 Det var super spændende at opleve alle de virksomheder, der havde lavet en stand. Her fik vi gode snakke og masser af ideer til butikken🍪🥗 //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted

#Dagrofaelev

Skal vi få fremtiden på plads sammen? 🤗🔝 Flere MENY, SPAR og Min Købmand butikker søger elever med start d. 1/8-2019. Skynd dig ind på www.dagrofaelev.dk og ansøg allerede i dag 🏆
🌶🌶🌶 HOT! HOT! HOT! 🌶🌶🌶 Som elev i MENY Harlev har jeg ansvaret for det grønne område helt for mig selv i tre dage! Derfor er det tid til, at vi spicer området up! 🤩 Det er super fedt, at vi har muligheden for at prøve ting og nye ideer af ♥️ /Cecilie elev, MENY Harlev
🚨🚨🚨STORE FLYTTEDAG🚨🚨🚨 Sammen med min frugt og grønt chef har vi lavet om i frugt og grønt i dag 👨🏻‍🌾 Det er super fedt at være med til at sætte sit eget præg på en afdeling og være med til at lave noget udover det sædvanlige 👨🏻‍🌾😄😄 //Steffen Salgsassistent Meny Sct. Mathias centret Viborg.