MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

☀️☀️sommerferie, sommerferie ☀️☀️ Det fedeste ved sommerferieperioden er, at man som elev får en masse ekstra ansvar. Man skal selv styre den afdeling man er i og man bliver bedre til at træffe svære beslutninger i pressede situationer. Det giver en masse ekstra ansvar og forståelse for faget, når man er færdigudlært. // Frederik, elev Meny Skalborg bakke
INSPIRATIONSTUR TIL HAMBORG I denne uge har vi haft 39 salgsassistentelever på inspirationstur til Hamborg. Her fik de en rundtur i de nyeste trends, inspiration fra de mange økologiske butikker og skabt nye sociale bånd til andre elever i Dagrofa #StærkereSammen Tak til Tradium Retail Management for et godt samarbejde.
I denne uge er jeg i Dansk Handelsblad Jeg forsøger at gøre oprør i forhold til vores image i detailbranchen🍎🥩🍪 Butikslivet er meget mere end de trælse fordomme om dårlige arbejdstider og lav løn💰 Det er et vigtigt socialt fællesskab, som vi i butikkerne opbygger og så er det en branche fuld af muligheder👏🏼 Man er altid sikker på: -To dage aldrig er ens -Man får snakket med en masse kunder👵🏼🧔🏽👮🏼‍♂️👩🏼‍🏫👨🏼‍⚕️ -Godt fællesskab -Masser af spændende udfordringer Så er det simpelthen bare det bedste job♠️ (Artiklen kan læses på dhblad.dk) //Sara, butikschef SPAR Tilsted

Dagrofaelev

🤩💯 DET NYE ELEV HOTEL 🤩💯 8 måneder er der gået siden vi fremvidste det sprit nye elev hotel 🤩 Der er måske allerede startet et nyt hold elever som skal bo de næste 2 år på det fantastiske hotel ellers så ved jeg er der snart er et hold der starter. Min tid som elev er ved at være forbi og jeg vil se tilbage på en masse dejlige minder fra dette hotel. // Steffen. Meny Frost. #TBT
⚖️ Muligheder og ambitioner ⚖️ Caroline og jeg har begge ambitioner 🎯 og drømme 😴 inden for S-Engros. Jeg har følgende ambitioner: ◾️ Jeg vil være souschef inden for 5 år ✅ Tiltræder som souschef til november. ◾️ Jeg vil være butikschef inden for 5-10 år ◾️ 10 år + butikschef, regionschef, konsulent, eller noget helt 4! 📈 Drømmen og ambitionen er der, så må tiden og mulighederne afgøre resten! S-Engros giver dig chancen, det handler bare om at gribe den ✋ // Caroline Kristiansen Helsingør // Christian Veng S-engros Aabenraa #stærkeresammen
Hali-halløj med jer! 😉 Sådan startede jeg mit første opslag d. 1 maj 2018. Der havde jeg været elev i Meny Bogense i næsten 1 år.😀😀 Nu er der gået over et år mere og jeg er færdig med min uddannelse (for nu) - Jeg har været så heldig at jeg har fået lov at blive i Meny Bogense, hvor jeg også er tiltrådt som souschef. 😉😉 I mit første opslag på siden her skrev jeg om at jeg drømte om at få min egen butik, den drøm den har jeg endnu, jeg er derfor rigtig glad for at jeg har fået den mulighed jeg har, da det er et stort skidt på vejen mod min egen butik! 😀 Peter // Meny Bogense🤗
🏖 Sommer = Travlhed 🏖 🏄🏻‍♀️🏄🏼‍♂️I S-engros er travlheden godt igang, da sommeren er over os🏄🏻‍♀️🏄🏼‍♂️ 🤸🏽‍♀️Dette betyder at vi alle løber stærkere og skal dække ind for dem som har sommerferie 🤸🏽‍♀️ ☀️☀️Alt i alt er det en travl tid, men det er også her man får lov til at rykke ens egen styrker og svagheder. Og dette giver en, en masse i bagagen☀️☀️ #stærkeresammen // Christian Veng S-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen Helsingør
DAGROFAS TALENTFABRIK FORTSÆTTER🏆🇩🇰️ Eksamensugen er nu veloverstået for 26 af vores salgsassistentelever, som kommer fra kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Letkøb. 26 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket med et flot snit på 7,96🏅👌 I ønskes alle et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
🔴🔴Fagprøve fagprøve fagprøve🔴🔴 I dag er en af de helt store dage for mig, jeg skal nemlig til fagprøve - og selvom man ikke skulle tro det, glæder jeg mig utroligt meget!😇 Klokken 11:30 sidder jeg ved det grønne bord og skal forsvare min synopse 😅😅 Selvom det ikke altid er lige sjovt at gå til eksamen, så glæder jeg mig virkelig til denne her, for det er det jeg har kæmpet for de sidste to år😊😊 /// Peter, elev ved Meny Bogense😉😉
DE KOMMER FRA S-ENGROS, DE ER FREMTIDENS MEDARBEJDERE OG DE ER BENHÅRDE 🔝👌🏆 Eksamensugen er nu veloverstået for 8 af vores salgsassistentelever i Dagrofa. 8 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket. De har nemlig præsteret et gennemsnit på 9,6 i deres fagprøve 🏅🔥🤗 De kom som salgsassistentelever, nu er de salgsassistenter og snart har de alle muligheder foran sig 😎🤙 I ønskes et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
😯😯😯 Ansvar 😯😯😯 Louise er på skole i denne uge, så det giver en masse ansvar til mig. 😁 Blandt andet har jeg stået for lageret i denne uge, som går ud på. 💪🏻 - Tage i mod vare📦 - Stå for at butikken ser nydelig ud 😍 - Sørge for pap præsseren ikke er fuldt 📦 // Louise og Jacob - Spar Hanstholm 😀

#Dagrofaelev

🎊🎊Fagprøve 🎊🎊 10 ugers skole ophold og i alt 2 års uddannelse er ved at være slut. 🎉🎉 👩‍🎓👨‍🎓I denne uge har vi været på skole, hvor hovedtemaet har været fagprøveskrivning. Vores fagprøveprojekt er afleveret og nu venter eksamen i slutningen af maj 👨‍🎓👩‍🎓 #stærkeresammen /// Christian Veng s-engros Aabenraa /// Caroline Kristiansen s-engros Helsingør
FORANDRING Der er sket meget siden sidste opslag fra mig. Når man brænder for sit fag, så kan man nå langt og jeg har for nyligt taget et stort spring🌸 Jeg har siden 1. april været butikschef i en ny SPAR, som mine købmænd har opkøbt♠️ At få sådan en chance er jeg dem dybt taknemmeligt for, især fordi jeg endnu ikke er udlært💪🏼 I dag får I kun et billede udefra, da vi er i fuld gang med at lave om♠️ Fremtiden bringer mange udfordringer med sig, men jeg glæder mig til at komme i gang☀️ //Sara, butikschef (og elev) i SPAR Tilsted;)
🇬🇧🇬🇧FERIE MED INSPIRATION🇬🇧🇬🇧 Så har jeg været en tur i Storbritannien med min familie👨‍👩‍👧‍👦🇬🇧 Vi valgte at tage på køre ferie, så vi kunne se de mindre turistede områder 🚗🚗🚗 Vi kom derfor også ud til de lokale dagligvare butikker🏘🛒 Da jeg kommer fra en SPAR familie og har stor interesse for min uddannelse og arbejde, kan man ikke undlade at skulle ind og se i Storbritanniens SPAR butikker📸♠️🇩🇰🇬🇧 Her fik jeg rig mulighed for at finde inspiration til vores butikker og hvordan vi kan øge butikkernes service niveau🛒🥇💡 // Laura, Trainee i SPAR Starup
💪🏻💪🏻💪🏻 Ansvar 💪🏻💪🏻💪🏻 Louise og jeg har været så heldige, at få ansvaret for at promovere vores butik. 😍 Vi står for at lave opslag i løbet af ugen, via vores Facebook side med nyheder og tilbud. 😎 //Louise og Jacob - Spar Hanstholm 😀