MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

SOLEN SKINNER, HIMLEN ER BLÅ OG VI HAR LIGE HAFT 16 ELEVER, DER GERNE, DERES FAGPRØVE, VILLE BESTÅ! 🔊😊 OG DET GJORDE DE I OVERLEGEN STIL MED ET SNIT PÅ 9,6 😎👌 ALLE EKSAMINANDER FRA KÆDERNE MENY, SPAR OG MIN KØBMAND ØNSKES ENDNU ENGANG STORT TILLYKKE MED DET FLOTTE RESULTAT 🇩🇰️👏✌️
I dag var vi ude og overraske Josefine Drejer Andersen fra SPAR i Kristrup, som er kåret til årets EUD-elev inden for "Detail Hovedforløb" på Tradium :-) Josefine har i særdeleshed udviklet sine personlige og faglige kompetencer under sin elevuddannelse i Dagrofa, og vi er rigtig glade og stolte over, at Josefine er vinderen af denne fornemme pris :-) I kan se, hvordan vi overraskede Josefine i nedenstående video :-) MÅ GERNE DELES!
2 gange i ugen får vi blomster og det er noget jeg altid glæder mig til🌸🌼 Jeg synes det er utrolig inspirerende at gå direkte ind i blomsterparadis af en lastbil og så bare vælge alle mulige skønne blomster og planter ud🌼🌸 Jeg får et større kendskab til varerne, da jeg står med dem i hånden og kan snakke med sælgeren om de forskellige blomster. På den måde kan jeg bedst råde kunden🌹🌹 Sara, elev i SPAR Thisted
Vil du være en del af Danmarks førende fødevaremarked? 👌 MENY Rødovre søger en serviceminded salgsassistentelev, der er klar til at påbegynde sit uddannelsesforløb medio juni 🤗 Skynd dig at send din ansøgning via nedenstående link: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2075267/126712?iso=dk

Dagrofaelev

Dagrofa Logistik søger en målrettet og ambitiøs eksportelev 😎👌 Søg stillingen her: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2073513/124404?iso=dk
😁 Et job med masser af ansvar 👍🏼 På mit arbejde får jeg en masse ansvar, selvom jeg “bare” er elev, hvilket er super fedt 👌🏼 Udover mine opgaver med min egen afdeling, er jeg blevet tildelt en endegavl, hvor jeg en gang om ugen laver om med nye økologiske varer, da vi ønsker at højne det økologiske salg i vores forretning 🙌🏼😁 Her ses denne uges endegavl, som jeg har indrettet med babyting 👶🏼 /Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum
Ny uge, nye oplevelser 🤩 I denne uge har vi elever på besøg fra butikker rundt omkring i landet, det en uge med masser af aktivitet men der skal også knokles. Disse 8 elever skal nemlig sørger for det hele fungere og de skal “lege” de forskellige leder indenfor de forskellige områder. Det en uge hvor de kan få afprøvet en masse og lave mange sjove og kreative ting. Jeg glæder mig til det bliver min tur 😁😁 // Steffen, Meny Fabrikvej Viborg
MANGLER DU EN ELEVPLADS? MENY Dragør kommer dig til undsætning, da "Købmand-Thomas" både søger en salgsassistentelev og en gourmetslagterelev til start snarest muligt 😎🤗 Skynd dig at send din ansøgning via nedenstående links: Salgsassistentelev https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2061155/119543?iso=dk Gourmetslagterelev https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2061149/119543?iso=dk
Udvikling, udvikling og udvikling! Vi lever i dag i et land hvor der er rigtig mange dagligvarebutikker, der er i Danmark omkring 3.500 dagligvarebutikker, det svare til at der er 1.500 personer pr. supermarked. 🏬🏬 Når kunderne har så mange muligheder for at finde en butik, så er man som butik nød til at skille sig ud, og det må man sige vi gør i Meny. 😉 I min hverdag i butikken snakker vi rigtig meget omkring det, vi forsøger hele tiden at finde på nye tiltag for at fastholde kunderne. En af de ting vi gør, er at to gange om året holder vi gourmet-aften. Det er en aften der står i kundens tegn, her kan kunderne komme, og smage det bedste af det bedste fra butikken. 🥩 🥩 Målet med den aften er at kunden skal kunne gå derfra og føle sig inspireret, de skal have smagt ting de ikke har smagt før, de skal have lyst til at prøve noget nyt. 🙌🏻 Det er en superfed aften at være med til, man møder kunden på en helt anden måde, end man normalt ellers ville gøre i en travl hverdag. 👥👥 /Peter Ploug, salgsassistenselev, Meny Bogense. 👨🏼‍💼
Hali-haløj med jer!👋🏼 Mit navn er Peter og jeg er sammen med dem i har mødt ind til nu, ny elev-ambassadør for Dagrofa. I vil fremadrettet kunne følge med i min hverdag i butikken. 😉 😉 Jeg er 22 år, og i Juli måned 2017 startede jeg som salgsassistenselev i Meny, Bogense. Mit hovedområde er lige nu Øl/Vand, Saft/Juice og dyreartikler.🍻🍻 Jeg har også været inde over frugt og grønt, som virkelig er en spændende afdeling, da der altid sker noget nyt og man virkelig skal være opmærksom på, at de vare man har liggende hele tiden er friske. 🍏🍎🌽🍓 En typisk dag for mig indebære vareopfyldning, varebestilling kundebetjening, og opsættelse af aktuelle udstillinger og meget mere! 🙃🙃 Jeg har altid arbejdet i butik, jeg startede som flaskedreng, senere blev jeg lukkeansvarlig, nu er jeg elev, og hvem ved, måske ender jeg med at have min egen butik, der er i hvert fald rigtig mange muligheder for hvad fremtiden kan bringe ved Dagrofa. 🏬🏬 Jeg håber i vil følge med i min og mine kollegaers hverdag her på siden! 😇 /Peter Ploug, salgsassistenselev, Meny Bogense. 👨🏼‍💼
Ja, så nåede vi til St. Bededag, hvilket for mit vedkommende er lig med en ekstra fridag☀️🌼🌸 En af de ting, som jeg også elsker ved mit arbejde er kontakten med den bredde befolkning. Alt fra barnet til den ældre, fra samfundets bund til samfundets top👶🏼👵🏼 Nogle dage kommer der også sælgere/konsulenter forbi butikken, hvilket var tilfældet i går. Her havde vi besøg af Martin, som kører for Royal Unibrew. Han er rigtig dygtig og vellidt i butikken. At snakke med sælgere er en rigtig sjov ting. De vil alle sælge varer, men kunsten er at finde frem til de rigtige varer. De varer som sælger godt i butikken og som har en god fortjeneste. /Sara, elev, Go’mad SPAR Thisted
Så kom endnu et nyt ansigt frem på din skærm🌸🌸 Jeg hedder Sara, jeg er 22 år og til dagligt er jeg salgsassistentelev i Go’mad SPAR Thisted. Jeg har aldrig vidst, at min fremtid lå indenfor købmandsskab, men det er virkelig gået op for mig, siden jeg begyndte i butikken som ungarbejder i 2015. Lige i tiden står jeg for kolonial og blomster, men laver også tit gavekurve. Det er også mig, der står for at lave nye endegavle, som vi laver 1 gang i ugen. Jeg har altid vidst, at jeg skulle have et arbejde hvor jeg kunne være kreativ, men har aldrig tænkt butik i denne sammenhæng. Det har aldrig strejfet mig, hvor kreativ man egentlig er i butik, når der fx laves gavekurve og endegavle, så det er super skønt at få lov til🌸 Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om min hverdag i butikken🌹 /Sara, elev i SPAR Thisted

#Dagrofaelev

MENY Birkerød søger både en gourmetslagterelev og en salgsassistentelev 👌😊 Søg stillingen som gourmetslagterelev her: https://dagrofa.youngcrm.com/jobportal/1298 Søg stillingen som salgsassistentelev her: https://dagrofa.youngcrm.com/jobportal/1297 Må gerne deles 😊
😋Smagedage i Meny 😋 I weekenden havde vi smagedage på min arbejdsplads i Meny Rødovre Centrum. Her stod jeg klar med mine kolleger og delte mere end 30 forskellige smagsprøver ud til glade kunder. 🥑🍔 Dette er endnu en af de ting jeg elsker ved mit arbejde. Nogle dage bruger jeg på at sætte varer på plads, andre dage deler jeg mere end 500 portioner med nachos og hjemmelavet guacamole ud til glade kunder. 😁🌮 /Julie, salgsassistenselev, Meny Rødovre Centrum ☀️
MENY Præstø søger en serviceminded salgsassistentelev med start fra d.1/8-2018 😎 Må gerne deles 😊 Søg stillingen her: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2053773/70871?iso=dk
🚨Halløøøj🚨 Ligesom Julie er jeg også en af de nye elever, som kommer til at overtage denne side engang imellem. Jeg hedder Steffen og er 24 år. Jeg startede som salgsassistentelev tilbage i september i Meny på Fabrikvej Viborg. Mit hovedområde er frugt og grønt, og jeg synes alle de forskellige eksotiske frugter er super fede at beskæftige sig med🍍Udover frugt og grønt har jeg også specialøl 🍻🍺. En typisk dag for mig går med at fylde mine afdelinger op, bestille varer, guide kunder til de helt rigtige produkter samt lave udstillinger, hvor man kan få lov til at bruge sine kreative sider. Jeg er inde over to afdelinger hvor der sker rigtig meget - dermed sagt er to dage sjældent ens 😁 Jeg glæder mig til at give jer et indtryk af min hverdag, og jeg håber i har lyst til at følge med! 👍🏻 /Steffen salgsassistentelev, Meny Fabrikvej Viborg 👨🏻‍💼