MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

🌶🌶🌶 HOT! HOT! HOT! 🌶🌶🌶 Som elev i MENY Harlev har jeg ansvaret for det grønne område helt for mig selv i tre dage! Derfor er det tid til, at vi spicer området up! 🤩 Det er super fedt, at vi har muligheden for at prøve ting og nye ideer af ♥️ /Cecilie elev, MENY Harlev
🚨🚨🚨STORE FLYTTEDAG🚨🚨🚨 Sammen med min frugt og grønt chef har vi lavet om i frugt og grønt i dag 👨🏻‍🌾 Det er super fedt at være med til at sætte sit eget præg på en afdeling og være med til at lave noget udover det sædvanlige 👨🏻‍🌾😄😄 //Steffen Salgsassistent Meny Sct. Mathias centret Viborg.
🥇🥇 ledelsen i øjenhøjde🥇🥇 Dette er s-engros kædedirektør, han hedder Thomas. Her er en lille video som fortæller lidt om hvad han og fsd synes om eleverne i food service Danmark 🍎🍕🥗 // Christian Veng elev i s-engros Aabenraa // Caroline Kristiansen elev i s-engros Helsingør

Dagrofaelev

Hvorfor vælge S-Engros, som læreplads ??👩🏼‍🎓👨🏼‍🎓 En af grundene til at Caroline og jeg valgte at blive elev i S-Engros, var de gode arbejdstider. Caroline og jeg har senest fri 16:30. ⏰⏰ Med arbejdstider som vores er det nemt at strukturere hverdagen, samt få tid til venner, familie, fritidsinteresser, osv..⚽️🎾🏐 //Caroline Kristiansen Elev S-Engros Helsingør //Christian Veng Elev i S-Engros Aabenraa #stærkeresammen
🥗🥘🥗Mad! Mad! Mad! 🥗🥘🥗 Hej! Jeg er Cecilie fra MENY Harlev 😀 Og i denne uge er jeg på skolen! Som altid er super fedt! Vi har I dag kok Martin 👨‍🍳 til at undervise, om madens glæder 🥞=❤️ Ud over god undervisning, fik vi også praktisk viden ved selv at lave mad! Det var super fedt og masser af hygge! ☺️🙌 //Cecilie Meny Harlev
MANGLER DU EN ELEVPLADS I 2019? I SPAR og Min Købmand bliver du en af de lokale. Du motiveres af det lokale samfund og sætter en ære i at værne om fællesskabet i den by, du arbejder i. Du bliver en del af den lokale SPAR og Min Købmand familie og får en væsentlig rolle i at udvikle den lokale dagligvarebutik med stærke tilbud, dagligvarer og discount. Tjek www.dagrofaelev.dk ud i dag, find din drømmeuddannelse og send din ansøgning med det samme :-) Må gerne deles.
MANGLER DU EN ELEVPLADS I 2019? I Danmarks førende fødevaremarked – MENY – bliver du MADarbejder og kommer til at arbejde sammen med vores faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinspecialister og grønthandlere. I MENY elsker vi at lave mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad. Vi er stolte håndværkere, vi tænker på miljøet og vores kunders sundhed. Tjek www.dagrofaelev.dk ud i dag, find din drømmeuddannelse og send din ansøgning med det samme :-) Må gerne deles.
📝📝skole skole skole📝📝 I denne uge har vi haft besøg af Arla, som har været ude og præsentere nogle nye produkter, som de lancerer i løbet af 2019. De fortalte en masse om deres produktioner og hvad de gør for miljøet. Derudover fortalte de også nogle basic facts om dem selv, blandt andet hvilke lande de arbejder sammen med og hvor meget de omsætter for om året. // Frederik, elev Meny skalborg bakke
🚀🚀🚀Space Space Space🚀🚀🚀 Engang imellem er vi på vej i rummet, eller det skulle man tro, for det kan godt tage lang tid!😅 To gange om året skal der laves nyt space i butikken, vi får tilsendt planogrammer, fra Dagrofa og så er det vores opgave at tilpasse dem, så de passer til lige vores butik. 😎 Det er super fedt, fordi vi får lov til at gøre det på vores egen måde, samt at man virkelig kan gå i dybden med sin afdeling 🚀🚀 //Peter, Elev Meny Bogense 🏬🏬
📈📈STATUS 2018📈📈 Så har vi været igang med status for året 2018💵🤓 Dette er et godt afbræk fra hverdagen. Her møder alt personale op og vi får en god snak i mens vi tæller varerne op🤪 Det er en lang dag, men med godt selskab er det også en af de dage jeg nyder mest🤩🤩 // Laura, Trainee i Spar Starup
🌶🥒NYT OMRÅDE🍋🍈 I denne uge står jeg for frugt og grønt, fordi den ansvarlige holder ferie, hvilket giver mig et pust fra hverdagen🥝🥬 Det er inspirerende at komme rundt i butikken, så man lære alle områder at kende🍏🍉🍇 //Sara, salgsassistentelev i SPAR Thisted #StærkereSammen

#Dagrofaelev

Tusind tak for de mange henvendelser. Vi håber, at alle TOP-TOY elever får mulighed for at færdiggøre deres uddannelse enten hos Dagrofa eller andetsteds. Stort held og lykke herfra.
Kære elever i TOP-TOY Vi er meget kede af den situation, I er havnet i. Vi ved, at I alle brænder for at gøre jeres elevuddannelse færdig – vi vil gerne hjælpe! Vi har allerede nu flere MENY-, SPAR- og Min Købmand butikker, der søger elever med start allerede i denne måned. I er meget velkomne til at se vores aktuelle stillinger på www.dagrofaelev.dk – og hvis der ikke er en butik, som er inde for dit geografiske område, er du meget velkommen til at rette henvendelse til vores elevansvarlige, Anders Gatten, på tlf. + 45 41 99 32 73, som herefter vil forsøge at afsøge de muligheder, der kunne være relevante for dig. #StærkereSammen Må gerne deles.
I sidste uge var jeg på skolebænken igen, hvilket altid er spændende og meget lærerigt. Selvom vi nogle gange bliver slået sammen med andre hold, skaber vi et unikt fællesskab, hvor der er plads til alle. Aftnerne bliver ofte brugt på at snakke, se film, slappe af, spille spil osv. //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
VIL DU VÆRE MADarbejder I DANMARKS FØRENDE FØDEVAREMARKED? 🥇🌊😎 MENY BIRKERØD SØGER EN ENGAGERET SALGSASSISTENTELEV TIL KOLONIALEN, DER ELSKER GOURMETMAD, SALG OG SERVICE 😋🤝🙋‍♂️💁‍♀️ ER DET DIG? SKYND DIG AT SEND DIN ANSØGNING HER: https://dagrofa.easycruit.com/vacancy/2196317/19792?iso=dk 👆