MØD VORES ELEVER

Vores elever har forskellige bud på, hvad der har motiveret dem til at starte en karriere hos Dagrofa. Her kan du møde nogle af vores dygtige elever. Kom helt tæt på og bliv klogere på deres valg, hverdag og fremtidsdrømme – og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg!

Se ledige stillinger

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

Jeg hedder Casper Markmøller. Jeg er 19 år og er salgsassistentelev i MENY Skørping. Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY.

Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service. Desuden blev det hurtigt tydeligt for mig, at jeg gerne ville lære mere om at være købmand, særligt den frihed du har til selv at udvikle butikken.

Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt.

Elevuddannelsen i Dagrofa og i MENY har bekræftet mig i, at det er butikslivet, jeg vil. Jeg drømmer om at få min egen butik en dag. Hos Dagrofa kan min drøm blive til virkelighed.

 

Læs om Caspers uddannelse

Mød Katrine, salgsassistentelev i SPAR

Jeg hedder Katrine Jespersen. Jeg er 22 år og er elev i SPAR i Thorning. Jeg har en uddannelse på STX, suppleret med ekstra fag på VUC.

Jeg brænder for at arbejde i SPAR. Jeg synes konceptet er det helt rigtige, og jeg finder stor motivation i at være en del af en hverdag, hvor der hele tiden sker nyt. Vi tænker anderledes og optimerer det eksisterende i butikken, og det kræver, at vi alle sammen er omstillingsparate. Min købmand er selvstændig, og jeg synes, det er super spændende at observere, hvordan han udnytter den frihed, han har til at udleve lokalt købmandsskab.

Det bedste ved min elevuddannelse er mine kolleger i butikken. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg har mit eget ansvarsområde, hvor jeg har friheden til selv at bestemme. Det motiverer mig meget.

Jeg vil gerne have min egen SPAR butik, og jeg tror på, at det er muligt. I Dagrofa får jeg mulighed for at efteruddanne mig, så jeg får de nødvendige kompetencer og en solid erfaring, inden jeg selv står med nøglerne. Vejen dertil bliver spændende.

 

Læs om Katrines uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Morten, salgsassistentelev i Min Købmand

Jeg hedder Morten Andersen. Jeg er 22 år og elev i Min Købmand i Nustrup. Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, men havde lyst til at prøve noget nyt. Noget der udfordrede mig fagligt og personligt. Det blev til en elevuddannelse i Min Købmand – og det har jeg ikke fortrudt ét sekund.

Min uddannelse har generelt mange spændende elementer. Det jeg sætter størst pris på er ansvaret og sammenholdet. Sammenholdet i butikken, på skolen og ikke mindst på tværs af kæderne. Jeg oplever, at jeg er en del af noget stort, at jeg betyder noget i fællesskabet. Det er fedt.

Jeg drømmer, som mange af mine medstuderende, om at få min helt egen butik en dag. Gerne en SPAR butik eller hvem ved – måske en stor MENY. Alle koncepterne i Dagrofa er spændende, hvilket giver mig mange muligheder.

 

Læs om Mortens uddannelse

Mød Karoline, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter. Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

Jeg drømmer om at starte mit eget en dag. Gerne i en MENY eller som privat slagter. Jeg motiveres af tanken om et ledelsesansvar. Det kunne være spændende selv at skulle tage det fulde ansvar. Og ja så friheden – det er vigtigt for mig.

 

Læs om Karolines uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Rasmus, gourmetslagterelev i MENY

Jeg hedder Rasmus Jakobsen, og jeg 31 år og gourmetslagterelev i MENY Hjørring. Jeg er uddannet transport og logistik operatør og har tidligere kørt lastbil og arbejdet på et lager. Derudover har jeg arbejdet på en fiskefabrik og været medhjælper i et køkken.

Motivationen for at arbejde i butik er vokset i takt med, at jeg som lastbilchauffør fandt ud af, at det var kundebesøgene, der drev mig. Når jeg havde afleveret varer hos en kunde, glædede jeg mig allerede til at komme frem til den næste kunde. Jeg blev næsten skuffet, hvis kunden ikke var der, når jeg nåede frem med varerne. Jeg elsker kontakten med kunderne, det at give noget af mig selv, skabe en god stemning og oplevelse. Jeg er simpelthen den bedste version af mig selv, når jeg er sammen med kunderne.

Gourmetslagter blev mit valg, da jeg holder meget af at lave mad. Som slagtere er vi fagligt stolte, det er et håndværk, som jeg glæder mig til at få mere erfaring med. At vi i MENY kombinerer fagligheden med byens bedste service – det passer lige til mig. Jeg har virkelig fundet min rette hylde.

 

Læs om Rasmus’ uddannelse

Mød Camilla, gourmetdelikatesseelev i MENY

Jeg hedder Camilla Nielsen. Jeg er 23 år og er gourmetdelikatesseelev i MENY i Frederikshavn.

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag. Jeg har stor frihed til at komme med ideer og forslag til nye ting, og har på den måde mulighed for at sætte mit præg på menuen. Det gør en stor forskel for mig.

De bedste dage er, når jeg kan mærke, at kunderne er glade for det, jeg laver. Når jeg får god og direkte respons. Det er fantastisk at sende kunderne af sted med en god oplevelse og et smil på læben.

Jeg håber, at kunne blive i MENY, også efter min læretid. Det er en super elevplads, hvor jeg hver dag lærer nyt. Og så er det jo skønt at vide, at der er masser af muligheder i Dagrofa efter endt elevtid.

 

Læs om Camillas uddannelse

Sammenhold sammenhold og sammenhold😚😚😚 I den butik jeg arbejder er vi nærmest en stor familie, vi kan snakke om alt! Det er netop derfor jeg hver eneste dag glæder mig til at gå på arbejde. 😋😋 I fredags var det en rigtig stor dag ved os, vi besluttede derfor at os der havde lyst skulle mødes i vores kantine når vi havde fri, så vi lige kunne få pustet ud og få sludret lidt ekstra, inden vi skulle hjem på weekend!😄😄 //Peter, Meny Bogense
🎥🎥🎥Filmstjerne for en dag🎥🎥🎥 Jeg var i dag sammen med 3 andre elever fra forskellige Meny Butikker. Vi var på besøg i en Meny i Aalborg og på skolehjemme i Randers. VI havde fået lov til at være i en lille film, som viser lidt om hvordan det er at være elev i Meny, og hvor fedt vi bare har det! 😎😎 I får lov til at komme lidt bag kulisserne her! -Peter, Elev Meny Bogense🙃🙃
Så er jeg på vej hjem fra en spændende dag i Kolding, hvor Steffen og jeg har været på udvælgelsesbootcamp i forbindelse med kvalifikationen til DM i Skills for detailelever. Det har været sjovt at deltage og blive bedømt hele dagen🧐👍🏼👎🏼 Så venter vi blot på, at få svar på, om vi er gået videre🌼 //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
🥣 Udstillinger der passer til årstiden 🍰 Noget af det jeg synes er sjovt, ved at være i butik, er at lave udstillinger på vores endegavle - Her kan man udfordre sig selv og tænke kreativt, for at sætte varer der passer sammen, og på den måde inspirere kunden til at købe mere😄 Vores endegavle er altid sæsonaktuelle, og lige nu har vi blandt andet en gavl med supper, da vi går imod de koldere tider ☃️ - og en gavl med bageartikler, som passer med at det er skolernes efterårsferie, og der skal hygges med børnene i køkkenet 🥧😜 // Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum ✌🏼

Dagrofaelev

HVAD ER DET FEDESTE VED AT VÆRE SALGSELEV? I Dagrofa Logistik kommer man vidt omkring som elev. Der er ikke to dage, som er ens - men en ting er sikkert: der er altid noget at gå igang med! 🎯 Det absolut fedeste ved at være salgselev er at have glade og tilfredse kunder. En af de måder som vi viser at vi sætter pris på dem er ved at sende dem en tidlig julegave 🎅🏼 Jeg har i sidste uge pakket disse små julegaver til vores eksterne kunder. En lidt mere anderledes, men sjov opgave 🎁
DE KOMMER FRA KÆDERNE MENY, SPAR OG MIN KØBMAND, DE ER FREMTIDENS MEDARBEJDERE I DETAILBRANCHEN OG DET SKAL VI VÆRE GLADE FOR! 🔝👌🏆 Eksamensugen er nu veloverstået for 23 af vores salgsassistentelever i Dagrofa. 23 salgsassistentelever – som har arbejdet benhårdt i snart to år, der nu kan se tilbage på en uge, som i særdeleshed har været vellykket. De har nemlig præsteret et gennemsnit på 8,1 i fagprøven 🏅🔥🤗 De kom som salgsassistentelever, nu er de salgsassistenter og snart har de alle muligheder foran sig 😎🤙 I ønskes et stort tillykke med uddannelsen 🇩🇰️
🎉 Fredagsbar efter skoleophold 😍 Selvom vi kun er på skole 1 uge ad gangen, er vi blevet virkelig gode venner, og bruger gerne ekstra tid sammen efter skoleopholdet er slut 😄 I dag er vi ude og få en fredagsøl på den lokale bodega tæt på skoleopholdet - og så glæder vi os til vi skal afsted igen i uge 48! 💪🏻 😎😎 // Peter, Meny Bogense // Julie, MENY Rødovre Centrum // Steffen, Meny Fabrikvej
Skoleophold er altid sjovt! Jeg er i denne uge på skolemodul 5. Her skal vi lave en spændende case omkring den butik vi kommer fra. 😎😎😎 Skoleophold er altid sjovt, fordi vi både kan have det sjovt sammen, men vi samtidig også kan være seriøse sammen, da alle interessere sig for det de laver.⚡️✌🏻😏 -Peter, elev ved Meny Bogense 😉
I går holdte min chef og jeg ungarbejdermøde for unge u/18 år. Jeg havde forberedt hjemmefra, at jeg skulle snakke kasserutiner med de unge. Derudover fortalte jeg lidt om, hvordan vi opbygger endegavle og hvilke varer, jeg vælger der skal fremhæves. Til sidst viste jeg hvordan, vi gerne vil de trimmer, så butikken står helt skarp til næste dag. //Sara, elev i Go’mad SPAR Thisted
Fed fredag i Meny Fabrikvej Viborg
VIL DU BO PÅ ET SKOLEHJEM ELLER PÅ ET ELEVHOTEL? 👌🔝 I Dagrofa er alle vores salgsassistentelever tilknyttet Tradium Retail Management i Randers. I dag kunne vi fejre indvielsen af det nye ELEVHOTEL, som fremadrettet vil danne de optimale rammer for vores elevers trivsel, læring og udvikling 😎 🤗
Jeg har i dag vært på frugt og grønt kursus, en spændene og meget anderledes dag. Vi har lært en masse omkring sammensætning af varer i både mad samt til udstillinger og butikken og hvordan vi kan udstille dem. Jeg fik en lille snak med Martin fra Meny Grenå omkring kurset hvilket du kan se i videoen i kommentarfeltet 😄😎👍🏻 /Steffen Meny Fabrikvej Viborg
🏃🏽‍♀️Altid masser af fart på 💪🏼 Som elev i Meny har jeg aldrig svært ved at nå de anbefalede 10.000 skridt om dagen - i hvertfald ikke de dage jeg er på arbejde 😜 I går nåede jeg næsten 22.000 skridt efter en dag med 8 timers arbejde. ✌🏼 Hvis du tror, at et arbejde i et supermarked er ren afslapning ved et kasseapparat så tro om igen, for her er der altid fart på fødderne! 😄🏃🏽‍♀️ /Julie, salgsassistentelev, Meny Rødovre Centrum
Hvad er det bedste ved at være salgselev? Det absolut fedeste ved at være elev i Dagrofa Logistik er fællesskabet og det sociale. Der er overskud til at snakke alt fra arbejde til hvordan Landsholdet har spillet. For mig betyder det rigtigt meget at få netværket i dagligdagen og at man har et smil på læben hele dagen. Det bliver bare endnu lettere med nogle fantastiske kollegaer 👌🏼 Jeg har det seneste stykke tid siddet sammen med disse fantastiske mennesker i kundeservice, hvor jeg har glædet mig hver dag til at komme på arbejde 🙌🏼😎 /Mathias

#Dagrofaelev

Vi har i min butik valgt at udvikle lidt på hvad vi kan tilbyde. Vi har derfor valgt at skabe mere kontakt til kunderne så vi ikke står og gemmer os i mørket 😊 /Christian Hartmeyer, Spar Sdr. Nærå
Sommeren er snart forbi og det betyder en ting, rengøring og oprydning. 💎💎💎 Vi er en rigtig kystbutik, så når der er sommer og sol i Danmark kan vi rigtig mærke det, da der kommer rigtig mange turister og handler ved os. Derfor er det heller ikke altid at vores lager er det sted i butikken som vi har mest fokus på i de travle måneder, da alle varerne kommer ind i butikken så hurtigt. ☀️☀️ Derfor kan vi nu når mange af turisterne er rejst hjem begynde på noget ekstra oprydning, så vi igen kan komme rundt. Derudover, så er det bare dejligt at gøre rent en gang i mellem, så føler man virkelig man har gjort en god indsats! 💪🏻💪🏻 //Peter, salgsassistentelev, Meny Bogense
Så blev det weekend og jeg nærmer mig langsomt mit 4. skoleophold i uge 36📓📖 Weekenden bliver brugt på skoleopgave, som skal forberedes til næste modul♠️ //Sara, elev i Go’Mad SPAR Thisted