Spørgsmål?

x

Har du nogle spørgsmål om at være Elev i Dagrofa? Stil dine spørgsmål her!

Drømmer du om at drive egen butik?

  I MENY, SPAR eller Min Købmand kan din drøm blive til virkelighed blandt andet med finansiel støtte fra KFI Erhvervsdrivende Fond

KFI styrkeR den frie købmands position

I Dagrofa er vi unikke, og det er vi dels fordi, at vi, som de eneste i den danske detailbranche, har butikker, som er 100 % ejet af selvstændige, frie købmænd. Faktisk er 348 af vores i alt 511 butikker drevet af frie købmænd, som hver dag har mulighed for at give deres kunder en unik, lokaltilpasset kundeoplevelse med afsæt i et bredt varesortiment.

At være selvstændig købmand i MENY, SPAR eller Min Købmand er en livsstil, som kræver 100 % engagement og motivation – både af finansiel og personlig karakter. Til at sikre et konkurrencedygtigt butiksnet, har vores selvstændige købmænd samtidig mulighed for at søge finansiel støtte fra KFI.

KFI ejer 42 % af Dagrofa ApS og er sat i verden for at styrke den frie købmands position i markedet. Flere af vores købmænd har søgt støtte hos KFI gennem tiden og modtaget uddelinger til forskellige projekter. Her er et udsnit af de projekter, som KFI har støttet:

 

 

 

Køb af butik

” Lige siden jeg startede som elev i Min Købmand i Holluf Pile, har jeg drømt om at blive selvstændig købmand og eje min egen butik. I dag er jeg 25 år, mit navn er Sune, jeg er selvstændig købmand og ejer Min Købmand i Stige, som blandt andet blev muligt for mig grundet støtte fra KFI”.

Købmand Sune, Min Købmand Stige

Modernisering og udbygning af butik

” Grundet øget konkurrence i nærområdet har vi haft et ønske om at modernisere og udvide vores SPAR butik i Jebjerg. I den forbindelse kontaktede vi KFI, som støtter sådanne projekter, hvis man har en god plan. KFI købte hurtigt ind på vores plan, og efter at projektet blev afsluttet for 14 måneder siden, har vi i dag forbedret vores top- og bundlinje blandt andet gennem opførelse af en ny delikatesseafdeling og en modernisering af vores frugt & grønt- og vinafdeling”.

Købmand Niels, SPAR Jebjerg

UDDANNELSE

”At have kendskab til hinandens styrker og svagheder, når man driver en butik, er meget vigtigt for, at man som helhed kan lykkes. I MENY Tårnby modtog vi en uddeling fra KFI med henblik på at afholde et teambuilding forløb, som havde til hensigt at øge forståelsen for, hvorfor mennesker agerer forskelligt i de daglige rutiner og arbejdssituationer. Resultatet af forløbet har været meget overvældende; vi er blevet klogere på hinanden som mennesker, som har gjort, at vores effektivitet og engagement er øget betragteligt”.

KØBMAND LARS, MENY TÅRNBY

Ovenstående er blot et udpluk af de projekter, hvor KFI har øvet finansiel støtte til vores selvstændige købmænd i Dagrofa. Herudover kommer støtte til projekter, der gavner købmændene i den frie sektor bredt, for eksempel nye dankort-terminaler, dankort på mobilen og hjertestartere hos SPAR-butikkerne. 

Læs mere om KFI herunder: 

https://kfi.dk/