Drømmer du om at drive egen butik?

I MENY, SPAR eller Min Købmand kan din drøm blive til virkelighed blandt andet med finansiel støtte fra KFI Erhvervsdrivende Fond

KFI STYRKER DEN FRIE KØBMANDS POSITION

I Dagrofa er vi unikke, og det er vi dels fordi, at vi, som de eneste i den danske detailbranche, har butikker, som er 100 % ejet af selvstændige, frie købmænd. Faktisk er 348 af vores i alt 511 butikker drevet af frie købmænd, som hver dag har mulighed for at give deres kunder en unik, lokaltilpasset kundeoplevelse med afsæt i et bredt varesortiment.

At være selvstændig købmand i MENY, SPAR eller Min Købmand er en livsstil, som kræver 100 % engagement og motivation – både af finansiel og personlig karakter. Til at sikre et konkurrencedygtigt butiksnet, har vores selvstændige købmænd samtidig mulighed for at søge finansiel støtte fra KFI.
KFI ejer 42 % af Dagrofa ApS og er sat i verden for at styrke den frie købmands position i markedet. Flere af vores købmænd har søgt støtte hos KFI gennem tiden og modtaget uddelinger til forskellige projekter. Herunder er et udsnit af de projekter, som KFI har støttet.

Nedenstående er blot et udpluk af de projekter, hvor KFI har øvet finansiel støtte til vores selvstændige købmænd i Dagrofa. Herudover kommer støtte til projekter, der gavner købmændene i den frie sektor bredt, for eksempel nye dankort-terminaler, dankort på mobilen og hjertestartere hos SPAR-butikkerne.

Læs mere om KFI herunder: www.kfi.dk