Spørgsmål?

x

Har du nogle spørgsmål om at være Elev i Dagrofa? Stil dine spørgsmål her!

De 9 bedste grunde til at blive elev

Du kommer hurtigere frem. Du er (næsten) sikret et fast job - og 7 andre grunde.

Nr. 1 – To år i lære – 9 uger i skole

Som elev i MENY, SPAR eller Min Købmand du i skole i ni uger ud af dine 2 år i lære. Du får altså praktisk erfaring fra dag et, og skal ikke trækkes med lange opslidende ugers skoleforløb. Til gengæld har du en dag om ugen, hvor du bliver klædt på til at drive en butik. Sådan at du vil kunne blive chef med egen forretning i fremtiden.

Nr. 2 – Test dig selv i virkeligheden.

Elever i Dagrofa oplever skolen anderledes end andre skoler, de har gået på. Uddannelsen er koblet op på arbejdet ude i butikkerne. Hvad du lærer den ene uge, kan afprøves den næste.

 

Nr. 3 – Aldrig alene.

Som elev i Dagrofa bliver du en del af et fællesskab. Et fællesskab af faglærte, fagligt stolte håndværkere – af frie købmænd. Vi står klar til at dele al vores viden og alle vores erfaringer med dig. Mange af os er selv startet som elever i sin tid. Vi er altid klar på at give en hånd med, hvis du skulle få brug for det.

Nr. 4 – Gode muligheder for job efterfølgende.

Dagrofa gør alt, hvad vi kan, for at finde jobs til vores talenter når de er færdigudlært. Her får du den læring og støtte, der gør, at du efter endt elevuddannelse er klar til at tage fat i en af vores mange butikker rundt omkring i landet.

Nr. 5 – Frihed til at tage initiativ.

Som elev i Dagrofa er du fri til at komme på, og afprøve nye ideer. Vi giver dig ofte mulighed for at afprøve dine ideer i virkeligheden. Se om de virker i praksis. Vi går op i at samle på mennesker, som ser muligheder, og som tør handle på deres mavefornemmelse. Vi værner om en fri arbejdskultur, hvor der er kort fra idé til handling.

Nr. 6 – Ægte ansvar for rigtige opgaver.

Med frihed kommer også ansvar. Som elev i Dagrofa har du muligheden for at få ansvar i en ung alder. Ikke to dage er ens i et supermarked. Konkrete opgaver skal klares, beslutninger skal tages, alt imens kunderne går ind og ud af din hverdag. Hvis du præsterer godt, får du tidligt ansvar for dine egne områder – og får mulighed for senere at blive ansvarlige for en hel afdeling eller butik.

Nr. 7 – Arbejd’ med mennesker.

En elevstilling i Dagrofa er for dig, der vil mennesker. Som bliver glad, når du gør andre mennesker glade. Der skal egentlig ikke så meget til. Det kræver, at du er stolt af dit håndværk, og at du nyder at give kunderne den bedst mulige vejledning og service. Mange af vores butikker har en stærk lokal forankring, så du bliver en vigtig del af et stærkt lokalt fællesskab i byer i hele Danmark.

Nr. 8 – Gør en forskel.

En elevstilling i Dagrofa er for dig, der vil påvirke verden. Vi lever i en særlig tid, en tid som kalder på mennesker, som vil gøre en forskel. Vi vil hjælpe vores kunder til vælge lokalt producerede, socialt ansvarlige, og miljø- og klimavenlige varer. Hvis de vil. Varer, der påvirker verden. Globalt og lokalt.

Nr. 9 – For vores alle sammens skyld.

Coronakrisen viste, hvor centrale supermarkeder er i det danske samfund. Vi gik på arbejde, da resten af Danmark måtte blive hjemme. Vi sørgede for, at der var varer nok til alle. Det er noget, vi er utroligt stolte af, og til enhver tid vil gøre igen. For alles skyld.