Spørgsmål?

x

Har du nogle spørgsmål om at være Elev i Dagrofa? Stil dine spørgsmål her!

3 muligheder for dig som vil drive egen butik

Hvordan kommer jeg til at drive min egen butik? Mit eget supermarked?

Hvordan kommer jeg til at drive min egen butik? Mit eget supermarked. Hvad er mine muligheder?


1 – BUTIK GIVES VÆK!

Eller næsten. I en række mindre byer er de lokale gået sammen om at købe byens butik. De søger folk, som både kan, og vil drive egen forretning. Hvis du har modet og evnerne, så lejer de butikslokalerne ud til dig. Billigt. Du kommer, med andre ord, til at leje dine butikslokaler af dine fremtidige kunder. Du kan altså blive selvstændig, få støtte, hjælp og vejledning fra Dagrofa, og samtidig drive butik et sted hvor dine kunder, ikke kan vente på, at handle ind hos dig.

 

2 – BUTIKKER SKIFTER HÆNDER – STÅ KLAR!

Eller opsøg muligheden direkte. Dagrofa kan hjælpe dig i kontakt med købmænd, som leder efter en kronprins/esse.

 

3 – KØB ELLER LEJ DIG IND.

Hvis du har pengene, eller har mulighed for at låne, så kan du simpelthen købe eller leje butikslokaler. Du kan starte din egen butik, eller overtage en andens. Det kræver lidt, men det er muligt.
Her kan du se, hvilke butikker som er til salg lige nu

 

Du er ikke alene

Du kan få hjælp, vejledning og ikke mindst opbakning fra Dagrofa. Dagrofa er et fællesskab af frie købmænd og iværksættere, som eksempelvis kan sikre dig gode indkøbsaftaler med mere. Se mere her.

Du kan også få hjælp, fra den fond som hedder KFI. Det er en erhvervsdrivende fond, som støtter frie købmænd og iværksættere. Både med lån, såvel som med butikslokaler – hvis du kan overbevise dem om, at netop du er værd at investere i. Se mere her

Det kan være et stort skridt at blive selvstændig butiksejer.
Hvis du ikke føler, at du er helt klar til at tage det store sprind endnu, så kan du også vælge at blive elev i en af Dagrofas butikskæder: MENY, SPAR, MIN KØBMAND ELLER LETKØB. Så lover vi at lære dig, hvordan det hele fungerer, så du, så hurtigt som muligt, kan komme til at drive din helt egen butik. Dit eget supermarked.

Se hvordan du bliver elev her

 

(Denne artikel er sponsoreret af den Erhversdrivende Fond KFI )