Spørgsmål?

x

Har du nogle spørgsmål om at være Elev i Dagrofa? Stil dine spørgsmål her!

Et kig bag kulissen

Tag et kig med, når vi løbende fortæller hvad som foregår bag kulissen. Kom helt tæt på succeshistorierne, på det som driver os, og selvfølgelig på alle de sjove og finurlige ting som er en del af vores hverdag. Vi åbner op, så du kan se med.

Skarpe knive og god mad.

Camilla og Rasmus er stolte af at være med til at skabe de måltider, som danskerne samles om hjemme ved middagsbordet.

Den direkte vej fra elev til fuldtidsarbejde

Allerede da Peter startede som elev, aftalte han, at han skulle blive i MENY, som Peter den dag i dag, kalder for ”sin butik”.

Vil du have nøglerne til din egen butik?

Der er lige nu flere butikker end butiksejere. Det kan være din store mulighed!

De 9 bedste grunde til at blive elev

Du kommer hurtigere frem. Du er (næsten) sikret et fast job – og 7 andre grunde.

Fra elev til chef på rekordtid

Mads har haft sin egen butik i tre år. Han har 26 medarbejdere, Han tjener godt. Har eget hus, og har lige købt sig en ny Mercedes. Mads er 25 år.

Kontanter i sprit og kunder i øjenhøjde

Hvordan er det at være elev i Dagrofa? Laura, Stefan og Mathilde fortæller om deres elevtid.

3 muligheder for dig som vil drive egen butik

Hvordan kommer jeg til at drive min egen butik? Mit eget supermarked?

NÅR VI KIGGER EFTER TALENT, SÅ SER VI EFTER..

Talent- og Udviklingschef Mette Marie Dragsdal fortæller, hvad hun kigger efter, når hun leder efter nye talenter til Dagrofa.

De 13 mest underlige spørgsmål om at arbejde i butik

“Jeg har hørt, at der er en landsdækkende konkurrence i at stable det højeste tårn af dåsetun, er det rigtigt”?

Jobansøgning og CV

Skal jeg have billede på min ansøgning? Få gode råd direkte fra Talent- og Udviklingschefen.