BLIV GOURMET
­SLAGTER­ELEV

Som gourmetslagterelev i MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet, som hver dag er med til at sikre, at vores butikker står skarpt og stråler af dét, som er vigtigst i vores koncept – nemlig passionen for mad.

BLIV GOURMETSLAGTERELEV I MENY

I slagterafdelingen er vi stolte af vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende varer til disken. Hvad enten det er fra vores eget pølsemageri, røgeri eller udskæringer, så er smagen altid i højsædet.

Som gourmetslagterelev i MENY skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Du lærer alt om udskæring, forarbejdning og tilberedning af kød. Du lærer at bestille varer og fastsætte priser.
Du får lov til at udvikle opskrifter på færdigretter, forarbejde kød og prøve kræfter med pølsemageri. Du lærer at guide kunderne til at finde det stykke kød, der kan gøre deres aftensmad til noget helt særligt, og du lærer at anbefale tilbehøret til den steg, der skal på bordet til festen i weekenden. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Som MADarbejder ved du, at DU gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er derfor ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp og med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

EN UDDANNELSE DER GØR FORSKELLEN

En gourmetslagteruddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Vi ved, at gourmetslagterelever fra MENY har et højt fagligt niveau i branchen, hvilket vores elevers deltagelse i DM i Skills hvert år også vidner om.

Udover slagteruddannelsen bliver du oplært i håndtering og tilberedning af fisk, som er en vigtig del af vores koncept.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, men skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale, tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.
På www.meatyourfuture.dk kan du se mere om gourmetslagteruddannelsen.

Efterfølgende karrieremuligheder I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som slagtersvend, mestersvend, slagtermester, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber.

Mulighederne er mange og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

MØD KAROLINE, GOURMETSLAGTERELEV I MENY

Som gourmetslagterelev i MENY har jeg stor handlefrihed til at være kreativ. Jeg får plads og mulighed for at lære. Jeg har lært utrolig meget om at drive butik og om, hvad der skal til for at drive en god slagter og delikatesseafdeling. Mine kolleger er fagligt meget dygtige, og det er fedt at kunne spejle mig i deres kompetencer.

DANMARKS PRISVINDENDE FØDEVAREMARKED

MENY er Danmarks fødevaremarked. Her er ambitionerne høje, råvarerne friske, og MADarbejderne fulde af passion for god mad. Vi serverer hver dag kvalitet og inspiration til vores kunder, og vi er særligt stolte af vores store udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse, ost, frugt & grønt og vin.