BLIV GOURMET­
DELIKATESSE­ELEV

Som delikatesseelev i MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet, som hver dag er med til at sikre, at vores butikker står skarpt og stråler af dét, som er vigtigst i vores koncept – nemlig passionen for mad.

BLIV GOURMET DELIKATESSEELEV

I delikatesseafdelingen er vi stolte over vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende opskrifter på salater, pålægsanretninger og convenience-retter.

Som delikatesseelev i MENY skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Udover at lære om opskæring og forarbejdning af kød, kommer du til at arbejde med tilberedning kød og andre ingredienser, så de er lige til at komme på brødet eller i munden. Du fremstiller koge- og stegeretter samt pålægssalater og andre former for salater til salg i butikken. Et vigtigt aspekt for delikatesseelever er tilberedning af smørebrød og platter eller hele buffetanretninger.
Her lægges der ikke kun vægt på, at smagen og kvaliteten er i orden – maden skal også præsentere sig på en indbydende og appetitvækkende måde. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Eftersom du arbejder tæt på slagtermesteren og delikatesselederen, er du med til at sætte sortimentet i disken, og har du gode idéer til at give kunderne endnu bedre gourmetoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er afdelingens ansigt udadtil, og du er derfor ikke bange for med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.

EN UDDANNELSE DER GØR FORSKELLEN

En delikatesseuddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Udover grundlæggende gourmetslagter- og delikatesseuddannelse får du også indgående viden inden for ost og fisk, da disse er vigtige elementer i vores koncept. Du bliver uddannet i købmandsskab, så du også har fokus på udregning af priser, avancer og på, at der tjenes penge på bundlinjen.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, og skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.
Efterfølgende karrieremuligheder I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som delikatesseassistent, delikatesseleder, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber. Mulighederne er mange og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

MØD CAMILLA, GOURMET
DELIKATESSEELEV I MENY

Jeg har altid holdt meget af at lave mad, og det var derfor helt oplagt for mig at gå butiksvejen. I slagter og delikatessen i MENY holder vi af mad, og sammen med mine dygtige kolleger laver vi meget forskelligt, så vi kan inspirere kunderne hver dag

DANMARKS PRISVINDENDE FØDEVAREMARKED

MENY er Danmarks fødevaremarked. Her er ambitionerne høje, råvarerne friske, og MADarbejderne fulde af passion for god mad. Vi serverer hver dag kvalitet og inspiration til vores kunder, og vi er særligt stolte af vores store udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse, ost, frugt & grønt og vin.