Dagrofa Stills 18

En uddannelse fyldt med oplevelser

I Dagrofa ønsker vi at skabe oplevelser for vores kunder.

I særdeleshed service- og madoplevelser. Derfor skal vores elever have oplevelser, så de kan give oplevelser videre. Store og små. Vi tror nemlig på, at det vi giver, er det vi får. På uddannelsen kan eleverne bl.a. komme til at opleve undervandsjagt med harpun, klatring i trætoppene, madlavning med en michelinkok, action i adventurepark og meget mere.

I undervisningen er der stor fokus på casearbejde og teori, der kan anvendes i praksis. Uddannelsestiden er 2 år, hvor din uddannelse først og fremmest foregår via den daglige oplæring i butikken.

Du kommer igennem flere afdelinger i din butik, hvor du bliver oplært i alle købmandsfagets elementer herunder kundebetjening, varebestilling, vareeksponering og diverse salgsaktiviteter.

I Dagrofa tror vi på, at vores elever skal have mulighed for at vise deres talent. Derfor kommer eleverne til at kombinere elevuddannelsen med et fag på akademiniveau inden for enten ledelse, salg eller konceptstyring. Du får altså både en elevuddannelse og det første fag fra en videregående akademiuddannelse (10 ECTS-point) på en og samme tid.

DAGROFA 00836

Hvordan er det at være elev i MENY?

Som elev i MENY bliver du mester i mad og mennesker. Vi er MADarbejdere og sætter en ære i at give kunderne en særlig oplevelse, når de handler i MENY. Har du gode idéer, der kan give kunderne endnu bedre madoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får dem prøvet af. Du er ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp, med et smil på læben, give vejledning og gode råd til hverdagens måltider.

Bliv elev
DAGROFA 00495

Hvordan er det at være elev i SPAR?

Som elev i SPAR bliver du en del af familien. Vi står sammen om det lokale og vi står sammen om vores butik. Vi tror på de nære værdier, og vi interesserer os for vores kunder, som er vores naboer i nærområdet.
Vi skal vide, hvad vores naboer forventer at finde på hylderne, så de ikke skal køre langt for at handle.
Vi er på fornavn med vores kunder og har altid tid til en snak.

Bliv elev
DAGROFA 00531

Hvordan er det at være elev i Min Købmand?

Som elev i Min Købmand bliver du en del af byens livsnerve. Det er fællesskab og sammenhold med mad i centrum. Det er stedet, hvor unikke og sjove historier fra de lokale bysamfund bliver fortalt. Du skal kunne til at tage en sludder med kunderne om alverdens ting. Vi ved, at nærværende kundeservice gør forskellen, og vi er ikke bange for at yde den ekstra service, som giver vores naboer en særligt god dag.

Bliv elev

Vil du gerne være elev?

Bliv elev

MADLAVNING 01

Gør din passion til din karriere

Vi har alle sammen noget, vi er gode til. Noget vi elsker at bruge tid på. Måske er det lange gåture i det fri, fodbold med vennerne eller kreative kunstformer?

Uanset hvad der interesserer dig, er det med til at definere, hvem du er og derfor også, hvordan du arbejder. Vores elever tager passionen med på arbejde, og de bruger den til at give kunderne de bedste oplevelser hver dag.

Min Kobmand
Meny
Spar
Logo DL
LET KØB Logo (2)
Dagrofa (2) (1)

Mød en elev

DAGROFA 01064

Michelle, Salgsassistentelev

Mød Michelle - hun er i gang med at uddanne sig til salgsassistent.

DAGROFA 00137

Sune, Gourmetslagterelev

Mød Sune - han har uddannet sig til gourmetslagter.

DAGROFA 00035

Emma, Salgsassistentelev 

Mød Emma - hun er i gang med at uddanne sig til salgsassistent.