Dagrofa Stills 13

En uddannelse fyldt med oplevelser

I Dagrofa ønsker vi at skabe oplevelser for vores kunder.

I særdeleshed service- og madoplevelser. Derfor skal vores elever have oplevelser, så de kan give oplevelser videre. Store og små. Vi tror nemlig på, at det vi giver, er det vi får.

På uddannelsen skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Udover at lære om opskæring og forarbejdning af kød, kommer du til at arbejde med tilberedning af kød og andre råvarer, så de er lige til at komme på brødet eller til at spise. Du lærer at guide kunderne til at finde det stykke kød, der kan gøre deres aftensmad til noget helt særligt og at anbefale tilbehøret til den steg, der skal på bordet til festen i weekenden. Undervisningen er virkelighedsnær, og der er stor fokus på godt håndværk, måltidsinspiration og lønsomhed. Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført uddannelsens grundforløb.

Efter den første halvdel af uddannelsestiden, kan du specialisere dig. Her vælger du din retning, som ofte afhænger af, hvorvidt du arbejder i slagter- eller delikatesseafdelingen i din butik. Et vigtigt aspekt for delikatesseelever er bl.a. tilberedning af smørrebrød, platter eller hele buffetanretninger.

DAGROFA 00472

Hvordan er det at være elev i MENY?

Som elev i MENY bliver du mester i mad og mennesker. Vi er MADarbejdere og sætter en ære i at give kunderne en særlig oplevelse, når de handler i MENY. Har du idéer, der kan give kunderne bedre madoplevelser, så forventer vi, du kommer på banen. Du ved du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp, med et smil på læben at give vejledning eller gode råd til hverdagens måltider.

Bliv elev
Dagrofa Stills 10

Hvordan er det at være elev i SPAR?

Som elev i SPAR bliver du en del af familien. Vi står sammen om det lokale og vi står sammen om vores butik.
Vi tror på de nære værdier, og vi interesserer os for vores kunder, som er vores naboer i nærområdet. Vi skal vide, hvad vores naboer forventer at finde på hylderne, så de ikke skal køre langt for at handle.
Vi er på fornavn med vores kunder og har altid tid til en snak.

Bliv elev

Vil du gerne være elev hos os?

Bliv elev

DYKKER 02 (1)

Gør din passion til din karriere

Vi har alle sammen noget, vi er gode til. Noget vi elsker at bruge tid på. Måske er det lange gåture i det fri, fodbold med vennerne eller kreative kunstformer?

Uanset hvad der interesserer dig, er det med til at definere, hvem du er og derfor også, hvordan du arbejder. Vores elever tager passionen med på arbejde, og de bruger den til at give kunderne de bedste oplevelser hver dag.

Min Kobmand
Meny
Spar
Logo DL
LET KØB Logo (2)
Dagrofa (2) (1)

Mød en elev

DAGROFA 01064

Michelle, Salgsassistentelev

Snart kan du læse mere om Michelle, der er elev i MENY. 

DAGROFA 00137

Sune, Gourmetslagterelev

Snart kan du læse mere om Sune, der er elev i MENY. 

DAGROFA 00035

Emma, Salgsassistentelev 

Snart kan du læse mere om Emma, der er elev i Min Købmand.