Dagrofa Stills 19

Handelsassistentelev

I Dagrofa ønsker vi at skabe oplevelser for vores kunder. I særdeleshed service- og madoplevelser. Derfor skal vores elever have oplevelser, så de kan give oplevelser videre. Store og små. Vi tror nemlig på, at det vi giver, er det, vi får.

På uddannelsen kan eleverne bl.a. komme til at opleve undervandsjagt med harpun, klatring i trætoppene, madlavning med en michelinkok, action i adventurepark og meget mere. I undervisningen er der stor fokus på casearbejde og teori, der kan anvendes i praksis. Uddannelsestiden er 2 år, hvor din uddannelse først og fremmest foregår via den daglige oplæring i butikken. Sammen med de øvrige elever i Dagrofa-koncernens kæder, skal du 9 gange på skoleophold i de fantastiske omgivelser på Business College Syd (Mommark) på Sydals. Her bor du på hotel sammen med de øvrige elever og får et stærkt fællesskab på tværs af butikker, kæder og landsdele.

Udover den obligatoriske undervisning, har vi krydret uddannelsen med masser af besøg fra konsulenter fra Dagrofa og kæderne, så du får en masse specifik viden, du kan tage med hjem og bruge i din butik. I Dagrofa tror vi på, at vores elever skal have mulighed for at vise deres talent. Derfor kommer eleverne til at kombinere elevuddannelsen med et fag på akademiniveau inden for enten ledelse, salg eller konceptstyring. Du får altså både en elevuddannelse og det første fag fra en videregående akademiuddannelse (10 ECTS-point) på en og samme tid.

Bliv elev

Godschauffør

Godschaufførelev

Vores godschaufførelever vil gennem deres uddannelsesforløb være tilknyttet vores distribution i Dagrofa Foodservice. Hele praktikforløbet vil være på en af vores terminaler i Ishøj eller Middelfart. Der vil være begrænset rejseaktivitet til vores øvrige lokationer.

Uddannelsen hører under vejgodstransportuddannelsen og er et ca. 2 ½ årigt forløb. Du vil som elev få en praktisk uddannelse, hvor du i løbet af de to år vil være på skole i ca. 8-10 uger.

Bliv elev